Архив

„Вечер на Индия” в Спа хотел „Вила Рока”

02.06.2009

Целта на благотворителното събитие е да се популяризира индийската кухня и традиции в региона

Спа хотел „Вила Рока”, Банско, съвместно с Община Банско и Ротари клуб Банско-Разлог пое инициативата да проведе благотворителна вечер посветена на световноизвестната кухня на Индия. Мероприятието „Вечер на Индия” е подготвено с подкрепата на Негово Превъзходителство Лал Динглиана- посланик на Република Индия в България, който ще бъде официален гост на събитието.

Целта на събитието е да се популяризира индийската кухня и традиции в този регион и да се установят близки приятелски взаимоотношения между нашите народи. Една трета от приходите от това събитие ще отидат за благотворителност на деца със специфични нужди от Община Банско.

Вечерта стартира с откриване на изложба във фоайето на хотела- „Индия - екзотична и романтична” на художничката Невена Бискупович, като на фона на традиционна индийска музика се сервира чаша вино. Кулинарните специалитети на вечерята са дело на майстор-готвача Раджиндер Кумар от индийския ресторант „Кохинор”. По време на вечерята ще има изпълнение на танцов състав „Раджуника” на г-жа Капка Кумар.

BHRA


  Назад към Новини