Архив

БХРА, Европейският мениджмънт център и team4tourism подготвят семинар „Ефективно управление в туризма, фактори за успех. Добрите практики в Австрия”

22.12.2008

Семинарът е организиран със съдействието на ecoplus Австрия в Баден – Виена от 12 до 16 януари 2009 г.

Програмата на семинара включва обучение по модули, работни срещи, посещения на туристически обекти и др. В рамките на обучението учебните модули включват: управление на туристическите дестинации; тенденциите в международния туризъм; туристическите дестинации като ключ към успеха; маркетинг, ориентиран към успеха в туризма; маркетинг & продажби за хотели & курорти; управление на връзките със служителите; ефективно управление чрез следене на показателите и оптимизиране на дейността в хотелиерството и ще бъдат представени от лекторите Клаус Лоренц, Астрид Щехарниг & Стефан Вайнбергер & Йорг Шобер (екип4туризъм). Ще бъдат представени доклади за тенденциите и стратегията за развитие на туризма в Австрия и България през 2009 г. и ще бъдат организирани индивидуални срещи между български и австрийски фирми и организации.

В рамкиге на програмата се планират още: посещение на най-голямото туристическото изложение във Виена – Ferien Messe Wien; запознаване със забележителностите на града; посещение на Казино Баден с включени талони за участие; използване на термален център; посещение на винарна (с дегустиране на австрийски вина). Участниците ще имат нощувки в четиризвездния хотел "Херцогхоф" - Баден.

Интегрираната програма по управление на туризма като стратегически отрасъл ще бъде ръководена от Благой Рагин - председател на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация, Камелия Калчева - директор „Програми в Европейски мениджмънт център” и Астрид Щехарниг - директор на екип4туризъм. Програмата се провежда със съдействието на ecoplus – Бизнес агенция на Долна Австрия (www.ecoplus.at). Дружеството е собственост на провинция Долна Австрия и Райфайзен-лизинг и обслужва бизнеса, работейки в мрежа с държавни, регионални, общински и европейски институции, като гарантира бързина и гъвкавост, оптимална подкрепа на иновативни идеи и тяхното реализиране.

Цената за участие в семинара е 770 евро (без ДДС), в която не се включва самолетния билет София – Виена – София. Европейски Мениджмънт Център поема организирането и закупуването на самолетните билети на най-изгодни цени. За допълнителна информация: "Европейски мениджмънт център", тел: 02/ 944 47 58; emc@emc-bg.org; www.emc-bg.org.


  Назад към Новини