Архив

Работен офис за туристическия бизнес в Банско

12.10.2016

Със стилен коктейл в Банско снощи беше отбелязано дългоочаквано  събития – туристическия бизнес в Банско вече има своето работно помещение .Със собствен офис се похвали и местния вестник.”Бански вестник” И двете помещения са под покрива на Посетителския информационен център в курорта, обновен изцяло преди две години с европейски средства.

Събитието събра колеги от туристическия бизнес , ръководството на община Банско, приятели и съмишленици, за да се поздравят за успешния старт.  Кметът Георги Икономов приветства новодомците с думите:  Приветствам  местния туристически бизнес за усилията ,които полага за развитието и и доброто име на града  и за първите стъпки към тяхното обединяване с новото споделено работно пространство” каза той и допълни, че ще продължи да подкрепя бранша за утвърждаване на курорта като целогодишна дестинация.Офисното помешение е дар от общината ,а обурудването му е дарение от хотелиери и фирми свързани с обслужването на туризма. Туристическия бизнес развива Банско в правилна посока и подкрепата на кмета е заслужено признание за тяхната работа.

„Изключително ми е приятно да поздравя главния редактор на общинския седмичник „Бански вестник”, Венета Тенева. В България единствено община Бургас издава свой вестник. „каза г-н Икономов,

Медията има своя принос в популяризиране  работата на туристическиия бранш .


  Назад към Новини