Архив

Един нов туристически обект - къща за гости за селски туризъм „Морски хоризонти“

09.10.2015

През месец септември в с. Равадиново се включи още един туристически обект, който освен настаняване, ще предлага и допълнителни услуги – обучителни курсове, семинари, тийм-билдинг; туристически маршрути по предварително разработени пакети или по желание на туристите; спортен риболов (сладководен и морски), лов, конна езда.

Къщата за гости „Морски хоризонти“ в с. Равадиново, общ. Созопол, изградена по ОП „РСР“, е сграда за целогодишно ползване, състояща се от сутерен, два етажа и подпокривно пространство. Разполага с 5 стаи с по 3 легла и възможност за четвърто. В сутерена е обзаведено пространство (зала за отдих) с дивани, фотьойли, където има места за още 6 човека; трапезария с кухненски бокс с възможни 2 места. Или капацитетът на къщата е минимум 15 и максимум 28 (за случаите на групови/фамилни/фирмени събирания). Пространството в сутерена лесно и бързо ще се преустройва за занимания – курсове, семинари, обучения, където ще се разполагат 12 места за работа с компютър, а впоследствие се предвижда и разширяване. От кухнята и трапезарията има излаз на просторна тераса с барбекю, с изглед към планината. В прилежащото дворно пространство са оформени алеи и тревни площи, обособени места за отдих, занимания и хранене на открито – беседка с маси за хранене на открито и занимания, билярдна маса и маса за тенис; детски кът, градински части – за цветя и други насаждения. Цялата площ е оградена от масивна ограда.

Ако желанието ви е да избягате от пренаселените градове, от шума и забързаното ежедневие, да почиват по един различен начин – със семейството, с приятна компания, с колегите или със съвсем нови и непознати хора (които непременно в края на почивката вече няма да са ви чужди), защото ще можете да се насладите на морето, на близката планина, на опознаването на културата, историята, природата, бита и традициите на живеещите в малкото населено място. Равадиново се намира на 3 км от морето, на пътя Бургас – Созопол – Приморско. Отбивката за селото по пътя Созопол – комплекс „Дюни“ е на 1 км, откъдето се вижда и Замъкът „Влюбен във вятъра“. Всичко това от септември ви предлага къща за гости за селски туризъм „Морски хоризонти“. За контакти: www.morskihorizonti-bg.com, e-mail: morskihorizonti@abv.bg, 0878 511 606 – Радка Стаменова, собственик


  Назад към Новини