Архив

Предложение за включване в проект „Добро пожаловать в Болгарию”, предоставящ информация за почивка в България на руския пазар

15.04.2015

Националното туристическо представителство /НТП/ на Република България при Посолството на Р България в РФ и Центърът на промишлеността на Република България в Москва /ЦПРБМ/стартират информационен проект „Добро пожаловать в Болгарию”, включващ актуална информация за българските компании, които предлагат туристически продукти за почивка в България на руския пазар. Информационният проект включва:

·        събиране и систематизиране на контактна информация и информация за предлаганите туристически програми от български туроператори, хотелиери, отраслеви организации, които вече работят на руския туристически пазар и имат интерес към намиране на нови партньори.

·        изготвяне и разпространяване на дискове с тази информация сред руски партньори на НТП и ЦПРБ в Москва и регионите на Русия, сред администрации, регионални отраслови структури, руски туроператори и турагенти, други заинтересовани.

·        подготовка на информационен блок на сайта на ЦПРБМ www.cprb.ru,за да може да бъде достъпна до всички заинтересовани, в това число икрайни клиенти, които биха искали сами да организират почивката си в България.

 

Националното туристическо представителство и ЦПРБМ ще разпространят информация за тази база данни, за да може тя да бъде достъпна за всички заинтересовани. Информацията в нея ще се допълва и актуализира периодически. Желаещите да се включат туристически обекти е необходимо дапопълнят приложената бланка с контактни данни, както и да изпратят предложения и програми на електронен адрес kzhekova@yandex.ruи tourism@bolgaria.ruдо 20.04.2015 г. За контакт и допълнителна информация: Катя Жекова, аташе по туризъм, тел. + 7 925 3580038. 

 

  • Бланка

  •   Назад към Новини