Архив

Уникален хотел отвори врати на Гребния канал в гр. Пловдив

14.07.2014

В началото на м. юли 2014 г. г-н Благой Рагин, председател на УС на БХРА присъства на тържественото откриване на най-новия бутиков четиризвезден хотел на Гребната база Ландмарк Крийк. Гостите – представители на местната власт, бизнеса, спортните организации, туроператорски и хотелиерски асоцииации в Пловдив и София, интелектуалци и журналисти – бяха посрещнати в елегантния ресторант-градина на хотела. Приятната музика на изискания коктейл беше осигурена от дует Weil и DJ Венци. Наздравици и тостове за успешното развитие на хотела се вдигаха с отбрани вина и маркови питиета. За деликатесите и гурме ордьоврите, на които се наслаждаваха гостите, се беше погрижил лично шеф Карпов.

По време на събитието беше показана и мултимедийна презентация, която запозна гостите с възможностите за бизнес, спорт и отдих в хотела, както и с основната идея, залегнала в създаването му: да се даде възможност на хората с натоварено ежедневие да отдъхват сред природата и в същото време да не се отдалечават от града; да се предложат на гостите условия за баланс между работа и почивка и всеки да се почувства специален в приятелска и топла атмосфера.

Хотел Ландмарк Крийк излъчва атмосфера спокойствие и уют, а екипът му има потенциала и желанието да бъде домакин на важните събития от живота на пловдивчани и гостите на града. Посетете го и проверете думите ни лично– хотел Ландмарк Крийк ще посрещне всеки като специален гост и ще го накара да се чувства като у дома си.


  Назад към Новини