Архив

Преференциални условия за членовете на БХРА за участие в конференция Travel Academy

24.03.2014

Travel Academy- най-голямата конференция за туризъм ще се проведе на 27 и 28 март 2014 г. в хотел RIU Pravets Resort, Правец. Тази година конференцията ще се проведе в два дни, в три зали, а лекторите са над 20 експерти и водещи специалисти в туристическата индустрия, маркетинга и продажбите.Пълната програма на конференцията, както и информация за лекторите можете да откриете на сайта на събитието:http://travel-academy.org/. Официални гости при откриването на конференцията ще бъдат кмета на Община Правец - г-н Румен Гунински, както и кмета на гр. Пловдив - инж. Иван Тотев. Те ще вземат участие в откриването и в първата дискусия на тема: "Държавата и туризма".

В рамките на конференцията ще се проведе дискусия на тема: "Ролята на браншовите сдружения в туризма" в която до момента има над 120 регистрирани участника. Желанието на организаторитее с тази дискусияда се изведат положителните страни в обединяването на интересите на фирмите в глобален аспект и да се повиши доверието на фирмите от туристическия бранш към браншовите организации. Дискусията ще се проведе през първия ден от събитието 27март т.г. от 14.15 часа в Зала 1.

Travel Academyпредлага специална цена за участие в конференцията за членове на БХРА - 189 лева за стандартен билет. Цената включва: 2 дни обучение в 3 зали, 1 нощувка със закуска и вечеря в RIU Pravets, 3 кафе паузи, сертификат за преминало обучение, отстъпки от партньор. Стандартната цена в момента е 269 лева. За да се използва отстъпката е необходимо да се въведе промо код "BHRA" при регистрация: http://travel-academy.org/registracia


  Назад към Новини