Архив

Национален конкурс READ AND TRAVEL („ЧЕТИ И ПЪТУВАЙ”) на Международното изложение „Културен туризъм 2014” – Велико Търново

22.03.2014

Предстои второто издание на Национален конкурс READ AND TRAVEL („ЧЕТИ И ПЪТУВАЙ”) на Международното изложение „Културен туризъм 2014” – Велико Търново (www.read-travel.eu).

В програмата на най-престижния форум за културен туризъм в България от 10 до 13 април т.г. ще бъдат представени номинациите за наградите от Националния конкурс www.read-travel.eu, които ще бъдат обявени на заключителната официална вечер. В конкурса могат да участват предложения за периода януари-декември 2013 г. за категориите:

* най-професионални туристически сайтове;

* най-интересни туристически издания (книги, пътеводители, учебници, каталози, албуми, карти);

* най-ефективни журналистически рубрики и публикации (репортажи) по темата на изложението;

* най-оригинални плакати за събития в областта на културния туризъм, организирани от музеи, общини, браншови организации и сдружения, държавния и неправителствения сектор, университети и др.;

* за Голямата награда на журито – най-оригинално събитие в областта на културния туризъм за 2013 г.

Имаме удоволствието да ви поканим да изпратите вашите предложения – линк към туристическия сайт или сайта на проведеното събитие в областта на културния туризъм за 2013 г.; сканирани корици на изданието и страница с издателското каре; сканирани рубрики, публикации и плакати. Всички предложения трябва да са придружени с кратко представяне (до една страница) на сайта, събитието, книгата, рубриката, публикацията (репортажа), плаката и др. По ваша преценка можете да приложите снимки или сканирани документи, които подкрепят предложението ви. Текстът на ваша служебна бланка трябва да съдържа и координати на участниците в конкурса: лице за контакти (име, телефон, е-mail, сайт, адрес).

Изпращайтевашите предложения и електронни материали до 30 март 2014 г. на е-mail:pr@pr-bg.eu


  Назад към Новини