Архив

10 години парк-хотел Марагидик и откриване на Лято 2012 в Априлци

26.06.2012

На 23 юни в присъствието на собственици на туристически обекти от Априлци, Троян и Рибарица бе отбелязан 10-годишния юбилей на парк-хотел „Марагидик” и откриването на Лято 2012. Приветствие към гостите отправиха г-н Вълев, кмет на Априлци и г-жа Димова, зам. кмет на Троян.

Индонезия

Индонезия

Специален гост на събитието беше г-н Благой Рагин – председател на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация. Той поздрави присъстващите с празника, като направи кратка равносметка за последиците от икономическата криза за собствениците на туристически обекти от вътрешността на страната. Пожела им да обединяват и в бъдеще усилията си, за да постигнат по-големи успехи в популяризирането на туристическия продукт на региона. На всички присъстващи пожела успешен сезон и много туристи.

Индонезия

Индонезия

Собственикът на парк-хотел Марагидик г-н Халваджиян, получи специална грамота от Тур клуб РеМарк за активно участие в дейността на клуба. Присъстващите на събитието имаха възможността да дегустират вината на изба „Черноморско злато” и да участват в състезателните игри с много награди, част от които осигурени от Министерството на икономиката, енергетиката и туризма.

Индонезия

Индонезия


  Назад към Новини