Архив

Международната туристическа борса „ВАКАНЦИЯ & СПА ЕКСПО 2012” ще се проведе от 16 до 18 февруари 2012 г.

25.01.2012

В периода 16-18 февруари 2012 г. в Интер Експо Център София ще се проведе 29-та Международна туристическа борса „ВАКАНЦИЯ & СПА ЕКСПО 2012”. Организатор на изложението е Прим Експо, под патронажа на Министерството на икономиката, енергетиката и туризма и в сътрудничество със Софийски туристически район, Столична община, Българската асоциация на туристическите агенции (БАТА), Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация (БХРА), Асоциацията на българските туроператори и туристически агенции (АБТТА) и Интер Експо Център София. Най-значимият туристически форум в България ще събере за среща туристическия бранш от България и чужбина. В рамките на съпътстващата програма на „ВАКАНЦИЯ & СПА ЕКСПО 2012” ще бъдат обсъждани актуални проблеми на отрасъла, нови технологии, подходи за изграждане на атрактивен и конкурентоспособен продукт, фирмени програми за пролет - лято 2012.

В рамките на борсата БХРА ще вземе участие в организираната от ПРОФОН и МУЗИКАУТОР кръгла маса на тема «Прилагане на европейските практики за закрила на авторските и сродни права при публичното изпълнение на музика от туристическия сектор на България», която ще се състои на 16.02.2012 г. от 13.30 до 15.30 ч. в зала «Пирин» на Интер Експо Център София. Каним всички наши членове да вземат участие в кръглата маса.

БХРА ще участва в съпътстващата програма на изложението с първа регионална среща на тема «Сигурност в туризма», която ще се състои на 17.02.2012 г. от 15.00 до 17.00 ч. в зала „Пирин” на Интер Експо Център София. За участие в срещата сме поканили нашите международни партньори от Балканския алианс на хотелските асоциации (BAHA). От българска страна се предвижда участие на представители от държавни институции, браншовите организации от сферата на туризма и фирми от сигурността в туризма. УС на БХРА кани своите членове на срещата и се надява на активното им участие

И тази година отправяме покана към членовете на асоциацията да изпратят рекламно-информационни материали в офиса на БХРА или на щанда на БХРА по време на „ВАКАНЦИЯ & СПА ЕКСПО 2012”.


  Назад към Новини