Архив

„Капитан Кук” с международна награда в РСърбия

14.12.2011

Награда за „Най-добър евро-средиземноморски рибен ресторант за 2011 година” Балканският алианс на хотелските асоциации присъди на ресторант „Капитан Кук”. Награждаването беше в края на годината на изискана церемония в най-известния сръбски зимен курорт Копаоник.

Капитан Кук

Грамота и плакет с 24-каратово златно покритие връчи Nego Trklja, член на Борда на директорите на Евро-средиземноморската ресторантьорска федерация и вицепрезидент на ХОРЕС – сдружението на хотелиерите и ресторантьорите в Сърбия. От името на „Хепи” наградата получи маркетинг директорът на компанията Мила Живкова.

Капитан Кук

На церемонията присъстваха Благой Рагин - председател на БХРА и пожизнен президент на Балканския алианс на хотелиерските асоциации (BAHA), представители на Балканския алианс на хотелиерските асоциации (BAHA), Евро-средиземноморската ресторантьорска федерация (EMRF), хотелиерските и ресторантьорски асоциации на Сърбия, Македония, Босна и Херцеговина, Косово, Албания и Черна гора. Специален гост беше Горан Петкович, държавен секретар за туризма в Министерството на икономиката и регионалното развитие на Сърбия.

Капитан Кук

Евро-средиземноморската ресторантьорска федерация е неправителствена организация с нестопанска цел, която обединява националните организации на европейските и в частност средиземноморските страни. Тя съдейства на своите членове в развитието на туристическата индустрия в региона, като подпомага и насърчава туристическия бранш. Федерацията е основана в Кайро, Египет, през април 2008 г.

Капитан Кук

В Балканския алианс членуват хотелиерските и ресторантьорски асоциации на балканските страни.

Капитан Кук

Наградата, присъдена на „Капитан Кук”, е огромно международно признание от представители на страни, в които туризмът, и в частност ресторантьорството, са много добре развити. Това признание е отговорност, веригата, с ресторанти във Варна и София, да продължи да бъде най-изисканото място за хранене, съчетаващо лукс и добра храна.

Капитан Кук


  Назад към Новини