Архив

Награда на Българска стопанска камара за Иновации получи г-жа Елена Иванова, зам. председател на УС на БХРА

07.12.2011

На 6 декември 2011 г. председателят на БСК г-н Сашо Дончев и изпълнителният председател г-н Божидар Данев връчиха наградите на Българска стопанска камара за 2011 г. в конкурса „ИН – 5”. За нас е удоволствие да поздравим г-жа Елена Иванова - управител на „Империал Груп” ООД и зам. председател на УС на БХРА с присъдената и награда в категория Иновации (грамота и сребърен юбилеен знак на БСК) за „Иновативни управленски решения и принос за развитието на най-голямата браншова организация в сферата на българския морски туризъм”.

Българска стопанска камара за Иновации

В присъствието на много гости сред които г-н Трайчо Трайков – Министър на икономиката, енергетиката и туризъм, г-н Томислав Дончев – Министър по управление на средствата от Европейския съюз, г-жа Боряна Пенчева – зам. министър на финансите и журналисти бяха връчени наградите в категории Индустрия, Инициатива, Инвестиция, Иновация и Интелект.

Българска стопанска камара за Иновации

За първи път тази година се присъжда награда в сектор Туризъм на категория Иновации. За БХРА е изключителна радост и гордост, високата оценка и признанието, което получи г-жа Елена Иванова за своите резултати от доброто управление и успешните инвестиции.

Българска стопанска камара за Иновации

Сред наградените членове на БСК бяха: „Алкомет” АД и „Витавел” АД в категория Индустрия, „Папас-олио” АД и Пристанище Бургас в категория Инициатива, „Фесто производство” ЕООД и „Астроида” ООД в категория Интелект и др. Грамота и сребърен знак получиха журналисти от в. „Сега, в. „Стандарт”, в. „Труд”, бТV, Дарик радио и електронни медии за активно партньорство с БСК през 2011 г.

Българска стопанска камара за Иновации

Българска стопанска камара за Иновации


  Назад към Новини