Архив

Предстои VІІІ Международно туристическо изложение „Планините на България – гостоприемство в четири сезона” в гр. Смолян

20.09.2011

България – гостоприемство в четири сезона”, което ще се проведе от 13 до 15 октомври т.г. в гр. Смолян - сградата на Областна администрация – Смолян. Борсата е под патронажа на Областен управител – Смолян в партньорство с Министерството на икономиката, енергетиката и туризма и национално представени туристически сдружения.

В програмата на форума ще бъдат дискутирани новото законодателство и възможностите на еврофондовете за подкрепа на туристическото развитие в България, ще бъдат презентирани нови туристически атракции в Родопския регион и в българските курорти за предстоящия зимен сезон 2011/12.

БХРА ще участва в програмата на форума с дискусия на тема: „Партньорството с държавните институции и местните власти, като възможност за подобряване на българския туристически продукт» и с изложбен щанд за презентация на туристическите услуги на членовете. За допълнителна информация и заявки за участие: Регионална туристическа асоциация “Родопи”, тел/факс: 0301/63 420, 088 44 22 686, е-поща: rtar @abv.bg

Програма

Заявка за участие


  Назад към Новини