Архив

Специализирани курсове по френски език в областта на туризма

13.09.2011

„Фортуна Солей” е новата школа по френски език, учредена във Варна преди няколко месеца. Тя бързо се превърна в предпочитано място за изучаване на френски език с професионална цел. Курсовете се провеждат от френски и български преподаватели, като се дава приоритет на практическото овладяване на езика в ежедневието.

„Фортуна Солей” прилага индивидуална програма, предназначена за работещи в областта на туризма, които желаят членове на персонала им да могат за кратко време да усвоят достатъчно познания по френски език, за да могат да работят с френскоговорящи партньори и туристи. Тази програма избягва прекалено книжовните методи, които не са адаптирани към нуждите на бранша и се концентрира върху реално необходимите аспекти на френския език за професиите в областта на туризма.

Програмата е насочена също така към работещите в хотелиерството, ресторантьорството и пътуванията, както и към всички професии, свързани с областта на туризма. Тя е специално адаптирана към длъжностите, заемани от участниците, така че да гарантира техния бърз и желан напредък.

Повече подробности можете да научите на сайта www.fortunasoleil.com


  Назад към Новини