Архив

Най-добрите български предприятия бяха удостоени с награда в конкурс "Русская звезда"

03.08.2011

Русская Звезда

На 29-юли 2011 г. приключи конкурса "Русская Звезда" 2011 (www.rus-star.info), на чиято заключителна тържествена церемония бяха удостоени с награди и сертификати 20 български предприятия от цялата страна. Резултатът – една наистина красива гала вечер в „Гранд хотел и СПА Приморец", по време на която се проведе церемонията с награждаване на победителите в 17 категории.

Русская Звезда

Сред официалните гости бяха г-н Гребенаров - областен управител за Бургаска област, г-н Красимир Стойчев – зам. кмет бюджет и финанси в Община Бургас, г-н Максим Альошин - вице-консул в генералното консулство на Руската Федерация, г-н Фотев - почетен консул на РФ в Бургас, г-н Юлиян Николов - директор по икономическа политика в Министерството на икономиката, енергетиката и туризма, г-н Александър Анисимов - председател на Асоциация "Альоша", г-н Благой Рагин - председател на БХРА, Лариса Голубкина - известна актриса на руското кино и театър и др. На церемонията по награждаването присъстваха и членовете на журито, в чйито състав бяха включени руски и български бизнесмени и дейци на науката и културата, с председател – народната артистка на Русия, Лидия Федосеева-Шукшина.

Русская Звезда

Конкурсът се проведе за първи път тази година. Основна цел на организаторите – Асоциацията на рускоезичните собственици на недвижими имоти в България "Альоша" и издаваното на руски информационно-развлекателно списание "The Sea", е да се изтъкне опита на най-добрите български предприятия за стоки и услуги, ориентирани към пазара на руско-говорящите клиенти у нас.


  Назад към Новини