Архив

Предстои ежегодния конкурс «Русская Звезда»

15.06.2011

Русская Звезда

Асоциацията на рускоезичните собственици на недвижими имоти в България "Альоша", съвместно със списание "Тhe Sea" - илюстровано издание, разпространявано на руски език по цялото българско Черноморие, учредиха провеждането на първия ежегоден Конкурс «Русская Звезда». Конкурсът е ориентиран към български предприятия и фирми, предоставящи услуги за рускоезичните собственици на имоти в България. Събитието се провежда под патронажа на Министерство на икономиката, енергетиката и туризма, Дирекция „Икономическа политика”, Търговското Представителство на Руската Федерация в България, Консулството на Руската Федерация във Варна и Община Бургас.

«Русская Звезда» има за цел подпомагането на ефективната интеграцията на рускоезичния потербител в икономическия климат на РБългария и обединяване усилията на държавни, промишлени, търговски и обществени организации, както и средства за масова информация, при създаването на благоприятни условия за предприемаческа дейност в здравословна културна среда.

Наредбата с регламент по провеждането е оповестена на сайта на конкурса: www.rus-star.info/rus/naredba_za_konkursa. Конкурсът съдържа 40 категории: www.rus-star.info/rus/nominatsii-link. Заключителната гала-вечеря с церемония по връчване на наградите е планирана на 29 юли 2011 г., като победителите в отделните категории ще бъдат поканени в качеството си на гости. Предвижда се пресконференция с български и руски медии и представители на социалните мрежи. Конкурсът ще се състои от началото на юни до края на юли (разглеждане на документацията по заявките за участие, одобрение и селекция на финалистите и определяне на победителите) и ще бъде отразено в августовския брой на списание "Тhe Sea" с тираж от 25 000 екземпляра, а юлския брой ще съдържа материали за регистрираните участници.

Цялата информация за участниците, хода на конкурса и победителите ще се разпространява на интернет сайта на конкурса «Русская Звезда» (www.rus-star.info), на сайта на Ассоциация "Альоша" (www.rus-bul.com) и на сайта на списание "Тhe Sea" (www.theseapress.com). За контакти, допълнителна информация, партньорства и заявки за участие в конкурса: тел. +359 884 435044, е-mail: RuStar @seamediagroup.com.


  Назад към Новини