Archive

Покана към членовете на БХРА за семинар на тема ”Подготовка на кадри в туризма. Швейцарски опит в обучението по мениджмънт в хотелиерството и ресторантьорството”

21.10.2009

Българска търговско-промишлена палата, Българска туристическа камара, Българска хотелиерска и ресторантьорска асоциация, Институт за анализи и оценки в туризма и Частен професионален колеж по мениджмънт в туризма, ресторантьорството и хотелиерството “Интербизнес” организират семинар на тема “Подготовка на кадри в туризма. Швейцарски опит в обучението по мениджмънт в хотелиерството и ресторантьорството”. Мероприятието ще се проведе на 26 октомври 2009 г. от 10.00 часа в Българската търговско - промишлена палата (БТПП).

Семинарът ще даде възможност на представителите на изпълнителна власт, председатели и членове на представителни неправителствени организации и бизнеса да обсъдят актуални въпроси за развитието на туристическата индустрия в България и по специално въпросът за образованието и квалификацията на кадри, както и да бъде споделен Швейцарския опит. Целта на семинара е да постави началото за обсъждане и подпомагане развитието на образованието в индустрията в съответствие с най-добрите практики за образование и обучение на кадри за туризма.

ПРОГРАМА

РЕГИСТРАЦИОННА ФОРМА


  Назад към Новини