Archive

Предстои СПА инфотур в България за руски журналисти

12.02.2009

Стефан Шарлопов, председател на Българския съюз по балнеология и СПА туризъм запозна кмета на Москва Юрий Лужков с потенциала на България като целогодишна туристическа дестинация

„Шарлопов Хотелс”, член на БХРА, участва на престижното изложение „България днес”, което се проведе от 5 до 7 февруари т.г. в Москва. Изложението „България днес – туризъм, недвижими имоти, вино“ се проведе в рамките на официалното посещение на президента на Р България Георги Първанов в Руската федерация като част от програмата по случай настоящата Година на България в Русия.

„България – дестинация на четири сезона” – това беше мотото на представянето на нашата страна, като основните акценти, освен традиционния морски туризъм, бяха възможностите за балнео и СПА, и за културно-исторически туризъм. Участие в изложението взеха представители на Държавната агенция по туризъм, Българския съюз по балнеология и СПА туризъм, „Пампорово” АД, „Шарлопов Хотелс” и др.

BHRA

Българският съюз по балнеология и СПА туризъм, с подкрепата на Държавната агенция по туризъм, договори със Съюза на туристическата индустрия на Русия (Российский союз туриндустрии) организирането на инфотур за руски журналисти във водещи балнео и СПА курорти в България с цел запознаване на руските граждани с възможностите за целогодишен туризъм в България.

По повод на изложението „България днес – Туризъм, Недвижими имоти, Вино“, председателят на Българския съюз по балнеология и СПА туризъм и собственик на „Шарлопов Хотелс” Стефан Шарлопов се срещна с кмета на Москва Юрий Лужков, с чиято подкрепа се проведе престижното събитие. На срещата, която протече под мотото „България – държава на духа; богатствата от Римско време”, Стефан Шарлопов запозна Юрий Лужков с потенциала на България като целогодишна туристическа дестинация.


  Назад към Новини