Archive

БХРА продължава и през 2009 г. професионалното си партньорство с BG INFO

12.02.2009

Покана към членовете на асоциацията за представянето и рекламирането на туризма в България

BG INFO е телевизионен формат, специализиран в представянето и рекламирането на туризма в България. Страната ни като утвърдена туристическа дестинация, с изключително богатство и разнообразие на туристически ареали, дейности и продукти. За всички участници в туризма е необходимо единно информационно пространство, където да си дадат среща новините и проблемите, свързани с туристически организации, културни институции и грижата за привличане на туристите.

BG INFO създава продукт с две основни функции – да информира и да рекламира, и то разчупвайки общоприетия мироглед в това направление. Програмата дава актуална информация за туристически центрове, забележителности и събития. Популяризира райони и обекти, които носят достатъчен потенциал за развитие на туризма в съответната община. Темите са обвързани с културното и историческото наследство, екологията, религията, етносите, с човешкия стремеж към традицията и към новото.

Така формулираните мисия и визия на BG INFO, вече пета година се налагат, като необходим стандарт в медийното пространство. БХРА продължава ползотворното си партньорство с колегите, които винаги са отговаряли на поканите на асоциацията за отразяване на различни събития, форуми, конкурси и др.

И през 2009 г. BG INFO е на разположение на членовете на БХРА, за да може събитията и новините за различните региони и туристически обекти да бъдат в центъра на новините. Стремежът на професионалните екипи на BG INFO като български туристически телевизионен канал е да отразява неповторимото от туристическите региони на страната, обвързвайки го с дейността и конкретния туристически продукт в името на българския туризъм.


  Назад към Новини