Архив

Предстои специализирано изложение за хотелско, ресторантско и СПА оборудване и обзавеждане – СИХРЕ

09.10.2009

Покана за участие в дискусия на тема „Професионално обучение на кадрите от туризма – настояще, проблеми и решения”

В Интер Експо Център - София от 14 до 17 октомври 2009 г. Агенция Булгарреклама и Национална асоциация ХоРеКа, организират най-престижното у нас специализирано изложение за хотелско, ресторантско и СПА оборудване и обзавеждане - СИХРЕ. За девет години то се превърна в притегателен център за специалистите от бранша като разширява и обогатява тематиката си, предлага модерни концепции за развитието си и обслужването на хотелския, ресторантския и СПА бизнеса. Най – голямото по рода си изложение в страната създава благоприятна бизнес среда за обмен на идеи за обновяване и поддържане на комфорта и доброто обслужване в туристическите обекти.

В изложението през 2008 г. участваха 124 фирми изложители от България, Италия, Австрия, Беларус, Турция и Гърция. Изложбата е била посетена от 11 300 души. Програмата на изложбата тази година се допълва от второто издание на Националното изложение "КАФЕ ФЕСТИВАЛ" и финалния кръг на Националния бариста шампионат, организирани от Българската кафе асоциация и Coffeland.bg.

На 14 октомври 2009 г. в рамките на изложението Българска туристическа камара (БТК), Българска асоциация на туристическите агенции (БАТА), Българска хотелиерска и ресторантьорска асоциация (БХРА), Интер Експо Център и ХОРЕКА провеждат Дискусия на тема „Професионално обучение на кадрите от туризма – настояще, проблеми и решения”

Дискусия на тема „Професионално обучение на кадрите от туризма – настояще, проблеми и решения”

Програма

11:45 – 12:00ч. – Откриване и приветствия към участниците

12:00 – 13:00ч. – Основни проблеми на Бизнеса и професионалното обучение на кадрите от туризма

13:00 – 14:00ч. – Дискусия на участниците

14:00ч. – Закриване на срещата

14:10ч. – Коктейл за участниците

ПОКАНА


  Назад към Новини