Архив

ПРЕДАВАНЕТО „А СЕГА НАКЪДЕ?“ ЩЕ ВИ ПРЕДЛОЖИ ПОРЕДНИТЕ КРАСИВИ ЕСЕННИ ПОСОКИ.

18.10.2017

ЧАСЪТ ЗА РАДИО-ПЪТЕШЕСТВИЯ СЕ ИЗЛЪЧВА В ПЕТЪК, ОТ 16.30 ДО 17.30 ЧАСА ПО ПРОГРАМА „ХРИСТО БОТЕВ“ НА БНР, А ПО СЛУЧАЙ НАБЛИЖАВАЩИЯ ДИМИТРОВДЕН ПОЖЕЛАВАМЕ НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ И ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!

Накъде ще тръгнем?

В Поморие цялата 2017-та преминава под знака на 1 100 години от битката при Ахелой. Антон Карабашев представя културно-историческите прояви и маршрути.

Избираме посоки и за наближаващия Димитровден, 26 октомври. В Сливен това е Денят на града, с богата празнична програма.

Есенна разходка до по-малко познати места в Сърбия: В планината Видлич ще минем по пътеки със скални църкви и живописни гледки. Предстоят още Фестивалът на вурдата в Бабушница (между Пирот и Ниш), както и други интересни празници. Ще ни води Пламен Матеев, който по време на дипломатическия си мандат и след това работи за насърчаване на културните контакти. А преди броени дни е обявен за Почетен гражданин на Кралево.

Актуално за планините, спорта и транспорта: ще има пътна информация, покана за спортни прояви и фото- предизвикателства за любителите на влакови маршрути. 


  Назад към Новини