Архив

БХРА честити престижното отличие "Златен печат" за Европейски мениджмънт на г-н Златко Златанов, собственик на СПА хотел „Рич”,член на УС на БХРА

02.05.2012

Отличията се присъждат от "Съвета на европейската бизнес общност" и от "Съвета на европейската научна и културна общност", които са основни департаменти в неправителствената организация "Официално представителство на уникалните селища в Европа". Номинациите се правят от 180 известни представители на българския научен, културен и бизнес елит, които притежават Златни отличия от "Съвета на европейската бизнес общност" и "Съвета на европейската научна и културна общност" и от представители на 56 български градове, носители на отличието за Уникално европейско селище заради древна история и култура.

Златен печат

Предложението за номинацията на г-н Златко Златанов и СПА хотел "Рич" е направено от представители на Институти на БАН и Университета за национално и световно стопанство – София. На шест официални срещи през годината отличията се връчват на обществено признати представители на българския научен, културен и бизнес елит и на български селища.

Златен печат

Отличието "Златен печат" за Европейски мениджмънт се връчва на бизнес компании, които са номинирани да бъдат почетни членове на "Съвета на европейската бизнес общност" за завоюван престиж и висок професионализъм. Освен носител на престижното отличие "Златен печат" за Европейски мениджмънт, г-н Златко Златанов стана и почетен член на "Съвета на европейската бизнес общност”. На официална церемония, състояла се на 26 април т.г. в гр. София г-н Златанов получи и сертификат за СПА хотел „Рич”от Съвета на Европейската бизнес общност за „Почетен статут на институция с висок престиж и обществено признание в областта на мениджмънта, както и значка „ Златна книга за принос към развитието на българската икономика”. В сертификата се отбелязва, че „Обществеността в България оценява високо постиженията на СПА хотел „Рич” с управител Златко Златанов в управлението на нови инициативи, в налагането на предимствата на съвременни модели в българския мениджмънт за изпреварващо развитие на сектора и за утвърждаване на националния просперитет”.


  Назад към Новини