Архив

Честит приз за Сандански – СПА дестинация на България

21.06.2010

Иво Маринов, заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма, връчи наградата на заместник-кмета на Община Сандански -Младен Тимчев

За първи път в България се проведе церемония, на която бяха излъчени годишни СПА номинации. Тържествената церемония се състоя в известния голф комплекс "Правец Голф & СПА Ризорт". Община Сандански получи приза СПА ДЕСТИНАЦИЯ 2009, връчен от г-н Иво Маринов, заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма на заместник-кмета на Община Сандански - г-н Младен Тимчев.

Златни пясъци

Заместник-министърът поздрави лично с наградата представителите на дестинацията: г-н Илия Пасков – председател на Сдружението на хотелиерите, г-н Арбен Караджа – член на УС на Сдружение на хотелиерите, ресторантьорите и туроператорите - Сандански, г-н Александров – изпълнителен директор на Интерхотел Сандански, г-н Колаксъзов – директор Операции на Интерхотел Сандански , г-н Валентин Митов, г-жа Таушанова – секретар на СХРТ – Сандански и г-жа Мария Присова – маркетинг и реклама в СПА комплекс "Свети Никола" за труда, който Сдружението и общината полагат, за да превърнат Сандански в модерен СПА курорт.

Златни пясъци

Номинациите бяха определени от инициативен комитет от 14 члена, който включваше представители на браншовите организации, ангажирани със СПА и уелнес туризма у нас, както и кметове на населени места с потенциал за развитие на СПА туризма. Пред журито презентация "Защо Сандански" направи г-н Пасков и представи дестинация Сандански като отговори подробно на посочените критерии в регламента за кандидастващите.

Златни пясъци

Сред гостите в "Правец Голф & СПА Ризорт" бяха министри, депутати, инвеститори, кметове, представители на туристическия бизнес и др. За тяхното добро настроение се грижеха българските „Бонд" - квартет „Мистик" и Тримата тенори.


  Назад към Новини