Архив

Шести рожден ден на Гранд Хотел София, член на БХРА, събра над 600 гости

07.06.2010

Петзвездният столичен хотел празнува със зелено градинско парти и с нова „зелена инициатива” - корпоративна политика за използване на рециклирана хартия, намаляване на използването на пластмаса, предпочитание към екологични продукти, техники и препарати за почистване в хотела

На 3 юни 2010 г. Гранд Хотел София официално отпразнува своята шеста годишнина със зелено градинско парти. Над 600 гости изпълниха градината на хотела, в която доминираше еко атмосфера. Освен био продукти в менюто за вечерта, здравословни храни и био напитки, зелените идеи бяха застъпени в декорацията на партито и подаръците. Мимове, облечени като горски дървета пренесоха гостите в автентична природна атмосфера със звук от природата - красиви птичи песни, ромон на поточета, шумолене на листа. С букет от бели и розови цветя, председателят на БХРА Благой Рагин, честити празника на г-жа Жулиета Серафимова, генерален мениджър на хотела и екипа на Гранд Хотел София от името на Управителния съвет на асоциацията.

Гранд Хотел София

По време на събитието беше обявено началото на „зелена инициатива” на Гранд Хотел София – корпоративна политика за използване на рециклирана хартия, намаляване на използването на пластмаса, предпочитание към екологични продукти, използване на екологични техники и препарати за почистване в хотела. Желанието на екипа на хотела е това да бъде начало на поредица от еко активности през следващите години.

Гранд Хотел София

Специално декорирана торта с ръчно изработено дърво от студен порцелан, беше разрязана от генералния мениджър – г-жа Жулиета Серафимова, и екипа на Гранд Хотел София. „Подобно на дървото, което става по-широко и се обвива с нов пръстен всяка година, така и ние натрупваме изминалите години – обвиваме се с нови успехи, преминаваме през изпитания, но не спираме да растем. Нашето дърво има шест пръстена – това са шестте години от откриването на хотела, а днес си пожелаваме да отгледаме дърво столетник”, си пожела екипа на хотела.

Гранд Хотел София

Шоу съчетание с огън и фойерверки под музикален съпровод беше акцент в празничната вечер. Група „Тумбаито” забавлява гостите с огнени ритми, а специално участие в програмата за рождения ден на Гранд Хотел София направи най-популярният български поп изпълнител Миро.

Гранд Хотел София


  Назад към Новини