Архив

Започна регистрацията за участие в конкурс Български награди за уеб 2010

21.05.2010

БХРА е поканена за участие в журито на конкурса на Българската уеб асоциация

На 17 май 2010 г. започна регистрацията за конкурса Български награди за уеб 2010, организиран от Българска уеб асоциация. До 13 юни 2010 г. всички желаещи ще могат да заявят участието си, като се регистрират на www.webawards.bg. Официалната церемония по награждаването на победителите е на 24 юни 2010 г.

Основната цел на конкурса е да поощри професионализма в уеб, като стимулира добрите практики. Конкурсът ще бъде активно популяризиран сред медии, представители на бизнеса, държавни институции и фирми, свързани с ИКТ сектора. Условията за участие и протичане на конкурса Български награди за уеб 2010 са описани в регламента на конкурса.

Златен спонсор на конкурса е SuperHosting.BG, а Парти спонсор Еasyads.bg. Спонсор с материална награда е Adobe Systems. Фирмата ще връчи пакет Adobe Creative Suite на излъчения в конкурса „Автор на годината”. Основен медиен партньор на конкурса е Нова Телевизия. Българска уеб асоциация предоставя специални отстъпки, в зависимост от времето на регистрация. Конкурсът Български награди за уеб 2010 е отворен за всички желаещи фирми или физически лица, отговарящи на условията, описани в регламента.

Проектите ще бъдат оценявани от отделно жури за всяка от групите в конкурса, съставено от представители на бизнеса, медиите и професионалистите в уеб бранша. Оценяването ще бъде публично и явно, като процесът на избор на победители в категориите ще включи и представяне на финалистите на живо на 23 юни 2010 г. Част от конкурса ще бъде и специалната семинарна програма, която ще представи добри практики от професионалистите в уеб бранша.

Конкурс Български награди за уеб 2010 се провежда с подкрепата на: БАСКОМ, ИКТ Клъстер, АСТЕЛ, БАИТ, БАР, БАЛИП, AIESEC, Need.Bg, Web&Events, Digitrace.bg, BMG - oторизиран дистрибутор на Adobe Systems за България. Медийни партньори на конкурса са: Дарик Уеб, Икономедиа, Нова Телевизия, ПР Кърнел, Кабината, User Media, Calipers, Comfort.bg, tvtv.bg, SeeNews, eTimes, WebIT, .net, ICT Media, Actualno.com, Програмата Медия Груп.

За допълнителна информация: Зорница Симеонова, Изпълнителен секретар на BWA, телефон: (02) 916 68 15, 952 22 27, мобилен телефон: 088 888 51 88, е-mail: z.simeonova@bwa.bg.


  Назад към Новини