Архив

„Букс-Бул” ООД - Русе заема водеща позиция в производството на висококачествени интериорни врати и мебели

17.05.2010

Фирмата е регистрирана по ISO 9001:2000 и предлага добро конструктивно партньорско взаимодействие с членовете на БХРА

„Букс-Бул” ООД – Русе е създадена през 2004 г. и е вече част от българския мебелен пазар, като заема водеща позиция в производството на интериорни врати и мебели. Производствената база е разположена върху площ от 16700 кв. м и е оборудвана с високопроизводителни машини, което в комбинация с високата квалификация на нашите специалисти гарантира високо качество на произведените от нас мебели и интериорни врати. „Букс-Бул” ООД е производствена фирма, а „Уиндор” ЕООД – търговска фирма, двете дружества са свързани и се управляват от Пламен Димитров.

В производството се използват високо качествени и екологични материали и консумативи, а условията на труд са съобразени с изискванията на европейските нормативи. Прилагането на съвременни технологии и постоянното разработване на нови продукти и елементи гарантира задоволяване на всяко желание на нашите клиенти.

В производството на фирмата съществува огромно разнообразие от интериорни врати и мебели в зависимост от размерите, конструкцията, дизайна, механизмите на отваряне и затваряне, материалите от които са изпълнени и др. Върху тези характеристики влияят редица фактори, като: функционалното предназначение на отделните помещения, особените технически и архитектурни изисквания към тях, интензивността на потока от хора, които преминават, средствата, които могат да бъдат вложени и специалните предпочитания на клиента.

Интериорните врати, които предлага „Букс-Бул” ООД отговарят на всички тези условия. Изработени са със съвременни технологии и са сертифицирани по Европейските стандарти за качество. Фирмата е регистрирана по ISO 9001:2000.

Във връзка със трудностите в ситуация на икономическа криза, освен новата продукция, фирмата предлага и ремонтни, и реставраторски дейности, свързани с конкретните изисквания на хотели, ресторанти и офиси. Това включва ремонт на мебели и врати. Разполагайки с три мобилни групи специалисти (монтажници), фирмата може да реагираме на желанията на клиентите, без значение в коя точка на страната се намират техните обекти.

След оглед на желаните от тях ремонти на мебели и интериорни врати, в едноседмичен срок се изготвя Спецификация и калкулация и след одобрение от страна на клиентите, се предлага договор, в който се уточняват срок на изпълнение, начин на плащане и гаранционни условия.

От личния опит и практика на фирмата е доказано, че икономически е по-изгодно за собствениците на различните обекти е да бъдат подменени отделни детайли в обзавеждането на интериора, които по различни – независещи от тях причини, са повредени или унищожени.

Фирмата разполага със специалист-дизайнер проектант, както и с архитект, които подпомагат абсолютно безплатно проектирането на нови интериорни и екстериорни решения. Това се отнася и за конструктивни промени в мебелировките, интериорните врати и цветовото им съчетание, в случай на реставрация.

Екипът разполага с резбари-реставратори, тапицери, които могат да реставрират старинни и бутикови мебели. А специалисти-сценографи могат да изработят различни декори и бутафорни решения спрямо желанията на собствениците, временни театрални площадки, детски кътове и др.

При добро конструктивно партньорско взаимодействие с членовете на БХРА и необходимите банкови гаранции, „Букс-Бул” ООД предлага заплащането за извършената услуга (респ. реставрация или направа на нови мебели или интериорни врати), следния начин на заплащане:

- 50% аванс - останалата сума – след приключване на поръчката и подписване на приемо-предавателен протокол - при по-голям строителен обект в курортен комплекс или курортно селище, окончателното плащане може да се извърши след приключване на туристическия сезон.

„Букс-Бул” ООД държи на традицията си за коректност и дългогодишна работа с фирмите. За повече визуална информация - сайт на фирмата www.buks-bul.com. За допълнителни въпроси - e-mail: buks_bul@abv.bg – управител Пламен Димитров; адрес: град Русе, ул. „Слави Шапкаров” № 5; моб. тел. 0897 898 505, 0897 898 520, 0897 898 521.


  Назад към Новини