Начало  |  Въпроси  |  Контакти   Български  |  English  |  Deutsch  |  Français  |  Русский  |  Chinese   |  España   
Начало
БХРА
устав
членство
състав на УС и КС
етичен кодекс
преференции за членовете на БХРА
регионални структури
годишни награди
Членове на БХРА
Асоциирани членове
Партньори
Туристически борси
Полезна информация
Нормативни документи касаещи туризма
Предстоящи събития
Промоции
Решения на УС на БХРА
Пресата за нас
Полезни връзки
Архив
Кандидатствай за работа в туризма
кандидати за работа
свободни работни места
Контакти

| Членство |

 
 
23.07.2009

Със златисти пясъци, модерни услуги и уникални програми привличат „Мелиа Гранд Ермитаж” и „Иберостар Обзор Бийч и Изгрев”

Гостите от IH&RA и BAHA оцениха красивата природа, луксозните услуги и релаксиращата атмосфера в кк “Златни пясъци”


На 3 и 4 юли 2009 г. в кк „Златни пясъци” д-р Гасан Аиди и придружаващата го делегация посетиха хотел „Мелиа Гранд Ермитаж”, където бяха посрещнати лично от домакините Хосе Мануел Наваро – регионален мениджър за “Мелия Хотелс”- България и Антонио Арнедо, генерален мениджър на хотел „Мелиа Гранд Ермитаж”.

IHRA

„Мелия Гранд Ермитаж” е един от най-престижните луксозни хотели на Черноморското крайбрежие, който комбинира прекрасно разположение заедно с удобства и съоръжения на световно ниво, включващи Level обслужване, разкошни СПА процедури, фитнес и спортни програми в релаксираща атмосфера, множество конферентни зали с модерно оборудване. Разположен нависоко сред богата зеленина, пътят от хотела води неусетно гостите до алеята за разходка и плажа.

Красивата природа, умереният климат и ниското съдържание на сол на Черно море привличат гостите на „Мелия Гранд Ермитаж”, които могат да се наслаждават на директния достъп до плажа. Великолепният и елегантен хотел предлага всички модерни услуги и обслужване на Черноморското крайбрежие. Двата просторни два басейна, зоните за почивка и забавления са в пълна хармония с красивите 727 стаи, седемте конферентни зали, ресторанти и барове.

IHRA

Д-р Аиди и делегацията на БХРА бяха специални гости на председателя на „Съюза на собствениците” – кк „Златни пясъци”, член на УС на БХРА Георги Щерев в „Иберостар Обзор Бийч” - първият в България хотелски комплекс, функциониращ под търговската марка “Иберостар”. Специалният жест на домакините включваше дълга нощна разходка с атракционнното влакче из кк “Златни пясъци”, за да могат гостите да разгледат целия комплекс, неговите хотели, заведения и атракции.

IHRA

Собственикът на комплекса Г. Щерев вдигна тост за “Добре дошли!” и показа в продължение на два часа високата класа на своя екип, поднасяйки меню, което дни наред коментираха гостите от чужбина. Вечерята предложи кулинарни специалитети, уникални вина и обслужване в стила на “Иберостар”. Д-р Аиди и гостите разпитваха за българското вино “Мавруд” и морските ястия, а любителите на гурме кухнята дълго снимаха поднасяните специалитети. Президентът на IH&RA лично благодари на домакина и неговия екип за великолепната вечер и гостоприемството.

IHRA

Известният черноморски комплекс се състои от два еднакво обзаведени, климатизирани и свързани с топла връзка хотели „Иберостар Обзор Бийч и Изгрев”. Комплексът е разположен до морския бряг и притежава просторни фоайета, лоби барове, заведения за развлечение и хранене, магазини, валутни бюра, фризьорски салон, паркинг и открити басейни. Хотелският комплекс разполага с 509 стаи, ресторант със 750 места, балнеолечебен център със закрит басейн и две конферентни зали с 220 и 20 места.

IHRA

Запазена марка на „Иберостар Обзор Бийч и Изгрев” е наложената естетика, която привлича с архитектурата, вътрешния дизайн, перфектно поддържаните зелени и цветни площи и вечната игра на слънцето в просторните и красиви сгради на комплекса. Именно тук през сезона най-се събират най-много туристи, привлечени от най-известните в курорта анимации и забавления.

IHRAКаталог на всички регистрирани хотели по азбучен редКаталог на всички регистрирани ресторанти по азбучен ред
08.12.2018
БХРА връчи Годишните награди за професионални постижения в областта на хотелиерството, ресторантьорството и мениджмънта за 2018 година
29.09.2018
БХРА обяви най-добрите готвачи и сладкари за 2018 г.
26.09.2018
"Най-добър готвач на БХРА 2018" с излъчване "на живо"
25.09.2018
Най-добър готвач на БХРА за 2018 г. на 26-ти и 27-ми септември във Варна
09.07.2018
Българска система за четене на лични карти и паспорти в съответствие с GDPR регламента
19.04.2018
БХРА и Министерство на туризма подписаха Споразумение за партньорство
още новини 

карта на България
От картата, можете да видите списък на представителите в избраният регион от страната.
Никаква част от авторските текстове, снимките и информациите не могат да бъдат използвани без задължителното позоваване на www.bhra-bg.org и без разрешението на авторите
BHRA©. Sofia, Bulgaria
All rights reserved 1993 - 2011

Начало
 | Въпроси | Контакти
Powered by 
IP Publishing Platform by FIL Ltd.