Начало  |  Въпроси  |  Контакти   Български  |  English  |  Deutsch  |  Français  |  Русский  |  Chinese   |  España   
Начало
БХРА
устав
членство
състав на УС и КС
етичен кодекс
преференции за членовете на БХРА
регионални структури
годишни награди
Членове на БХРА
Асоциирани членове
Партньори
Туристически борси
Полезна информация
Нормативни документи касаещи туризма
Предстоящи събития
Промоции
Решения на УС на БХРА
Пресата за нас
Полезни връзки
Архив
Кандидатствай за работа в туризма
кандидати за работа
свободни работни места
Контакти

| Членство |

 
 
10.03.2009

Покана към членовете на БХРА от Столична община за участие на MITF – 2009 в Москва

Информация за условията, таксите и сроковете за включване на информационния щанд на Международното туристическо изложение (Moscow International Travel Fair MITF – 2009), което ще се проведе от 11 до 14 май т. г.


В качеството си на организатор и координатор на представянето на София на Международната туристическа борса (Moscow International Travel Fair - MITF – 2009) от 11 до 14 май т. г. в Москва, Столична община е заявила българското участие със стандартен щанд от 24 кв.м. При проявен интерес за участие от страна на членове на БХРА, може да се заяви писмено участие на информационния щанд на Столична община при следните условия и изисквания.

Такса за участие на фирма - изложител: при участие на обособен деск 50/100 см и обслужваща площ от 3 кв.м. с един или двама представители – едно работно място – 1200 евро. В таксата се включват следните услуги: общо ползване на заявеното оборудване на щанда на Столична община; монтаж и демонтаж на щанда, осветление по време на изложението и почистване на щанда; един бадж за представителите на фирма – изложител, заявени в посочения от общината срок; стандартен фирмен надпис над работното място.

Краен срок за подаване на заявки е 3 април 2009 г. Те се подават чрез оригинален формуляр за заявка с подпис и печат от заявителя, които са неразделна част от общите условия, придружени от комплект от документи с оригинален подпис и печат на фирмата съгласно т. 1 от “Условията за участие на туристическите фирми на информационен щанд” в деловодството на ОП „Туристическо обслужване”. Заявките се завеждат с входящ номер, дата и час на получаване или чрез куриер, като за дата и час се приема датата и часът на получаването на заявката с договора в деловодството от куриера. Разпределението на работните места ще се извърши от ляво надясно по надлъжната челна фасада на щанда, според реда на получаването на заявките.

Таксата за участие е определена на база решение на Консултативния съвет по туризъм от 28.03.2008 г. и се оформя като общата цена се разпределя между всички участници (Столична община с два работни деска и пет фирми изложители). Участието се счита за заявено въз основа на постъпила фактура за плащане наем площ.

За допълнителна информация относно условията за участие и подробности - Дарина Трендафилова, младши eксперт в Отдел “Международна дейност, маркетинг и реклама”: София, ул. “Оборище” № 44, тел. 02/ 943 47 28; факс: 02/ 943 47 68, e-mail: turist_pr@mail.bg.Каталог на всички регистрирани хотели по азбучен редКаталог на всички регистрирани ресторанти по азбучен ред
08.12.2018
БХРА връчи Годишните награди за професионални постижения в областта на хотелиерството, ресторантьорството и мениджмънта за 2018 година
29.09.2018
БХРА обяви най-добрите готвачи и сладкари за 2018 г.
26.09.2018
"Най-добър готвач на БХРА 2018" с излъчване "на живо"
25.09.2018
Най-добър готвач на БХРА за 2018 г. на 26-ти и 27-ми септември във Варна
09.07.2018
Българска система за четене на лични карти и паспорти в съответствие с GDPR регламента
19.04.2018
БХРА и Министерство на туризма подписаха Споразумение за партньорство
още новини 

карта на България
От картата, можете да видите списък на представителите в избраният регион от страната.
Никаква част от авторските текстове, снимките и информациите не могат да бъдат използвани без задължителното позоваване на www.bhra-bg.org и без разрешението на авторите
BHRA©. Sofia, Bulgaria
All rights reserved 1993 - 2011

Начало
 | Въпроси | Контакти
Powered by 
IP Publishing Platform by FIL Ltd.