Начало  |  Въпроси  |  Контакти   Български  |  English  |  Deutsch  |  Français  |  Русский  |  Chinese   |  España   
Начало
БХРА
устав
членство
състав на УС и КС
етичен кодекс
преференции за членовете на БХРА
регионални структури
годишни награди
Членове на БХРА
Асоциирани членове
Партньори
Туристически борси
Полезна информация
Нормативни документи касаещи туризма
Предстоящи събития
Промоции
Решения на УС на БХРА
Пресата за нас
Полезни връзки
Архив
Кандидатствай за работа в туризма
кандидати за работа
свободни работни места
Контакти

| Членство |

 
 
15.10.2008

За седми път РТА „Стара планина”, член на БХРА, връчи своя „Знак за качество”

Участниците в Единадесетата регионална контактна борса „По пътя на слънцето” – 2008 г. се запознаха с обекти и атракции в общините Трявна и Дряново


BHRA

Над 120 души взеха участие в Единадесетата регионална контактна борса „По пътя на слънцето” – 2008 г. РТА „Стара планина”. Борсата се проведе от 3 до 5 октомври т.г. в хотел „Калина Палас” в град Трявна. Сред участниците бяха туроператори и туристически агенции от София, Варна, Ловеч, Русе и Бургас, представители на Държавната агенция по туризъм, национални и регионални туристически асоциации (БХРА, Варненска туристическа камара, Бургаска регионална туристическа асоциация).

BHRA

В борсата се включиха много кметове и представители на общинските администрации на Трявна, Дряново, Габрово, Севлиево, Горна Оряховица и Тетевен, хотелиери и ресторантьори от общините Трявна, Дряново, Габрово, Севлиево, Априлци, Троян, Тетевен, Горна Оряховица, Казанлък и Панагюрище. Участниците в борсата бяха приветствани от инж. Драгомир Николов – кмет на община Трявна, господин Цветан Нанов – областен управител на Област Габрово, господин Благой Рагин - председател на УС на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация и г-жа Надежда Донева – председател на УС на РТА „Стара планина”.

BHRA

Презентациите, включени в програмата на борсата, представиха новостите в туристическото предлагане на региона. По време на дискусиите бяха обсъдени проблеми, свързани с туристическото развитие на региона и страната. Представителят на ДАТ г-жа Десислава Михалкова представи новия проект на агенцията за туристическо райониране на България, а г-н Димо Матев от Балканския институт по труда и социалната политика представи темата за корпоративната социална отговорност и проблемите с човешките ресурси в страната.

BHRA

На тържествена вечеря в ресторанта на новооткрития четиризвезден хотел „Калина Палас” за седми пореден път РТА връчи своя „Знак за качество”, носещ запазената марка на асоциацията. Със своите отличия РТА „Стара планина” дава гаранция на потенциалните потребители, че обектите – носители на наградата предлагат високо качество на туристическите услуги.

BHRA

След края на деловата програма по традиция участниците имаха възможност да се запознаят отблизо с обекти и атракции в общините Трявна и Дряново. Традиционна част от Регионалната борса беше и журналистическият тур, подкрепен финансово от Държавната агенция по туризъм, в който взеха участие представители на 14 национални медии – БНР, бТВ, всекидневници и специализирани издания за туризъм.

BHRAКаталог на всички регистрирани хотели по азбучен редКаталог на всички регистрирани ресторанти по азбучен ред
08.12.2018
БХРА връчи Годишните награди за професионални постижения в областта на хотелиерството, ресторантьорството и мениджмънта за 2018 година
29.09.2018
БХРА обяви най-добрите готвачи и сладкари за 2018 г.
26.09.2018
"Най-добър готвач на БХРА 2018" с излъчване "на живо"
25.09.2018
Най-добър готвач на БХРА за 2018 г. на 26-ти и 27-ми септември във Варна
09.07.2018
Българска система за четене на лични карти и паспорти в съответствие с GDPR регламента
19.04.2018
БХРА и Министерство на туризма подписаха Споразумение за партньорство
още новини 

карта на България
От картата, можете да видите списък на представителите в избраният регион от страната.
Никаква част от авторските текстове, снимките и информациите не могат да бъдат използвани без задължителното позоваване на www.bhra-bg.org и без разрешението на авторите
BHRA©. Sofia, Bulgaria
All rights reserved 1993 - 2011

Начало
 | Въпроси | Контакти
Powered by 
IP Publishing Platform by FIL Ltd.