Начало  |  Въпроси  |  Контакти   Български  |  English  |  Deutsch  |  Français  |  Русский  |  Chinese   |  España   
Начало
БХРА
устав
членство
състав на УС и КС
етичен кодекс
преференции за членовете на БХРА
регионални структури
годишни награди
Членове на БХРА
Асоциирани членове
Партньори
Туристически борси
Полезна информация
Нормативни документи касаещи туризма
Предстоящи събития
Промоции
Решения на УС на БХРА
Пресата за нас
Полезни връзки
Архив
Кандидатствай за работа в туризма
кандидати за работа
свободни работни места
Контакти

| Членство |

 
 
18.06.2008

БХРА отбелязва 15-годишнината от основаването си с кръгла маса и Благотворителен бал във Военния клуб в София

В дискусията „Шератон София Хотел Балкан” вчера участва с презентация гостът на БХРА г-н Бернд Гайер, президент на Европейската хотелиерска и ресторантьорска асоциация (HOTREC)


15-години БХРА

Вчера в „Шератон София Хотел Балкан” БХРА събра десетки свои членове, партньори, гости и колеги от туристическия бранш на кръгла маса по повод 15-години от основаването на асоциацията. Събитията се проведоха под патронажа на г-н Ивайло Калфин, вицепремиер и министър на външните работи

15-години БХРА

Гости на асоциацията бяха представители на Министерство на външните работи, Министерство на образованието и науката, Държавната агенция по туризъм, Столична община, представители на медиите и др. В залата присъстваха партньори от неправителствените организации в туризма - Българската асоциация на туристическите агенции (БАТА), Българската туристическа камара (БТК), Асоциацията на българските туроператори и туристически агенти (АБТТА), Съюза на българската туристическата индустрия (СБТИ), Съюза на инвеститорите в България (СИБ), Националния борд по туризъм (НТБ), Съвет по туризъм – София, СНЦ „Съюз на собствениците - Слънчев бряг”, „Тур Клуб Ремарк”, Българската търговска асоциация на производителите и организаторите от игралната индустрия (БТАПОИИ) и др. В кръглата маса участваха членове на БХРА от страната, собственици и мениджъри на десетки български хотели.

15-години БХРА 15-години БХРА

Специално за събитията по повод 15-годишнината на БХРА в София пристигнаха Бернд Гайер, президент на Европейската хотелиерска и ресторантьорска асоциация (HOTREC), Дончо Таневски, представител на международната хотелиерска и ресторантьорска асоциация (IH&RA) и президент на Македонската хотелиерска асоциация (HOTAM), Амир Хаджич – президент на Балканския алианс на хотелиерските асоциации (BAHA), Бранко Кривокапич – президент на Сръбската хотелиерска асоциация (HORES), Франко Палма - президент на Сдружението на хотелиерите в РХърватска (HUH).

15-години БХРА 15-години БХРА

Сред темите на кръглата маса бяха темите „Бъдеще и перспективи пред българския туризъм като член на ЕС”, „Добрите световни практики при овладяване на свръх предлагането на туристически продукти” и „Мястото и ролята на браншовите организации в туризма в ЕС”.

15-години БХРА 15-години БХРА

Приветствени писма и поздравления за 15-годишнината си БХРА получи от генералния директор на IH&RA Aбрахам Розентал, от Ивайло Калфин, вицепремиер и министър на външните работи, Кирчо Атанасов, заместник-министър на образованието и науката, Бойко Борисов, кмет на София, ДАТ, БАТА, АБТТА, НБТ и др. При откриването на кръглата маса, Благой Рагин – председател на БХРА получи поздравленията и подаръци от колегите си от Европейската хотелиерска и ресторантьорска асоциация (HOTREC), от Балканския алианс на хотелиерските асоциации (BAHA) и от балканските асоциации. Заместник-председателят на ДАТ – Христо Христов поздрави членовете на БХРА и поднесе подарък от агенцията.

15-години БХРА

След встъплението на Бл. Рагин, презентация пред участниците в кръглата маса изнесе специалния гост на БХРА - Бернд Гайер, президент на Европейската хотелиерска и ресторантьорска асоциация (HOTREC) по темата „Мястото и ролята на браншовите организации в туризма в ЕС”. След кръглата маса той участва в брифинга за медиите в „Шератон София Хотел Балкан”.

15-години БХРА 15-години БХРАКаталог на всички регистрирани хотели по азбучен редКаталог на всички регистрирани ресторанти по азбучен ред
08.12.2018
БХРА връчи Годишните награди за професионални постижения в областта на хотелиерството, ресторантьорството и мениджмънта за 2018 година
29.09.2018
БХРА обяви най-добрите готвачи и сладкари за 2018 г.
26.09.2018
"Най-добър готвач на БХРА 2018" с излъчване "на живо"
25.09.2018
Най-добър готвач на БХРА за 2018 г. на 26-ти и 27-ми септември във Варна
09.07.2018
Българска система за четене на лични карти и паспорти в съответствие с GDPR регламента
19.04.2018
БХРА и Министерство на туризма подписаха Споразумение за партньорство
още новини 

карта на България
От картата, можете да видите списък на представителите в избраният регион от страната.
Никаква част от авторските текстове, снимките и информациите не могат да бъдат използвани без задължителното позоваване на www.bhra-bg.org и без разрешението на авторите
BHRA©. Sofia, Bulgaria
All rights reserved 1993 - 2011

Начало
 | Въпроси | Контакти
Powered by 
IP Publishing Platform by FIL Ltd.