Начало  |  Въпроси  |  Контакти   Български  |  English  |  Deutsch  |  Français  |  Русский  |  Chinese   |  España   
Начало
БХРА
устав
членство
състав на УС и КС
етичен кодекс
преференции за членовете на БХРА
регионални структури
годишни награди
Членове на БХРА
Асоциирани членове
Партньори
Туристически борси
Полезна информация
Нормативни документи касаещи туризма
Предстоящи събития
Промоции
Решения на УС на БХРА
Пресата за нас
Полезни връзки
Архив
Кандидатствай за работа в туризма
кандидати за работа
свободни работни места
Контакти

| Членство |

 
 
16.06.2008

„Дентапрайм” е първата дентална клиника в България, сертифицирана по ISO 9001

Швейцарската дентална клиника за имплантология и естетична дентална медицина, асоцииран член на БХРА, отбеляза втората годишнина от откриването си в кк „Св. Константин и Елена”


На 13 юни т.г. първата дентална клиника в България – „Дентапрайм”, асоцииран член на БХРА, отбеляза втората годишнина от откриването си в кк „Св. Константин и Елена” – Варна. На пресконференцията в клиниката с участието на представители на екипа на клиниката, експерти, журналисти, присъства председателят на БХРА – Благой Рагин. Той поздрави екипа на клиниката и пожела още нови инвестиции в денталния туризъм у нас.

Дентапрайм

През юни 2006 г., в кк „Св. Константин и Елена” край Варна беше открита първата швейцарска дентална клиника за имплантология и естетична дентална медицина „Дентапрайм”, в която до днес са инвестирани 5.6 млн. евро. Това е единствената дентална клиника у нас с германска сертификация по качество извън Германия и Швейцария. Стоматологичното оборудване включва последен клас на високите технологии на лидера на германския пазар KaVo; система за имплантации на швейцарските производители Straumann и Nobel Biocare; 3D-компютърен томограф и навигационна система, улесняваща процедурата по поставяне на имплантата.

Дентапрайм

В статистиката от 2006 г. до днес влиза обслужването основно на западноевропейски туристи, които търсят качеството на европейското обслужване на добри цени - клиниката обслужва 85 процента чуждестранни пациенти и 15 процента българи. Пациентите от Германия, Швейцария, Австрия, Англия и Скандинавските страни разбраха, че цените на „Дентапрайм” в България представляват максимум 50 на сто от обичайните за Западна Европа.

Дентапрайм

„Дентапрайм” е първата дентална клиника в България, сертифицирана по ISO 9001. Общият брой на поставените имплантати до края на месец май 2008 г. е 4832. Очакваният оборот за 2008 г. е 4,2 млн. евро. Call-центърът в Германия, който работи на четири езика, има петима служители за обслужване на пациентите от Германия, Австрия, Швейцария и страните от Бенелюкс. Във Великобритания работят още двама служители за обслужване на английскоговорящи пациенти. „Дентапрайм” разполага със собствена маркетингова агенция в Германия с петима служители.

Дентапрайм

В подкрепа на корпоративната и социалната отговорност в обществото, до днес клиниката за имплантология и естетична дентална медицина „Дентапрайм” се е ангажирала с: три стипендии за студенти по специалност „Дентална медицина” на Пловдивския университет за учебната 2007/2008 г. ; лятна практика на трима студенти по специалност „Дентална медицина” на Пловдивския университет (август 2007 г.) ; безплатни зъболечения; партньорство с факултетите по дентална медицина към висшите учебни заведения в страната, стоматолози и зъботехници и др.

Дентапрайм

По случай годишнината от откриването си в България „Дентапрайм” организира на 14 юни т.г. в гр.Варна провеждането на кръгла маса на тема: „Възможности за развитие на здравния туризъм в България” с партньорството на Министерство на здравеопазването, Държавната агенция по туризъм, Община Варна, БХРА, ВТК и др. Идеята на клиниката - и като асоцииран член на БХРА, е с участието на водещи специалисти, експерти и журналисти, да бъдат дискутирани проблемите и възможностите за развитие на здравния туризъм в България.

ДентапраймКаталог на всички регистрирани хотели по азбучен редКаталог на всички регистрирани ресторанти по азбучен ред
08.12.2018
БХРА връчи Годишните награди за професионални постижения в областта на хотелиерството, ресторантьорството и мениджмънта за 2018 година
29.09.2018
БХРА обяви най-добрите готвачи и сладкари за 2018 г.
26.09.2018
"Най-добър готвач на БХРА 2018" с излъчване "на живо"
25.09.2018
Най-добър готвач на БХРА за 2018 г. на 26-ти и 27-ми септември във Варна
09.07.2018
Българска система за четене на лични карти и паспорти в съответствие с GDPR регламента
19.04.2018
БХРА и Министерство на туризма подписаха Споразумение за партньорство
още новини 

карта на България
От картата, можете да видите списък на представителите в избраният регион от страната.
Никаква част от авторските текстове, снимките и информациите не могат да бъдат използвани без задължителното позоваване на www.bhra-bg.org и без разрешението на авторите
BHRA©. Sofia, Bulgaria
All rights reserved 1993 - 2011

Начало
 | Въпроси | Контакти
Powered by 
IP Publishing Platform by FIL Ltd.