Начало  |  Въпроси  |  Контакти   Български  |  English  |  Deutsch  |  Français  |  Русский  |  Chinese   |  España   
Начало
БХРА
устав
членство
състав на УС и КС
етичен кодекс
преференции за членовете на БХРА
регионални структури
годишни награди
Членове на БХРА
Асоциирани членове
Партньори
Туристически борси
Полезна информация
Нормативни документи касаещи туризма
Предстоящи събития
Промоции
Решения на УС на БХРА
Пресата за нас
Полезни връзки
Архив
Кандидатствай за работа в туризма
кандидати за работа
свободни работни места
Контакти

| Членство |

 
 
19.04.2007

Награди за членове на БХРА на Четвъртата международна борса „Културен туризъм -2007” – Велико Търново

Престижни отличия за инж. Александър Митушев - хотелски комплекс „Александровски къщи” в Златоград и за г-н Георги Вълев, собственик на „Валекс ВВ” ООД за проект парк хотел „Дряново”


В рамките на завършилата Четвърта международна борса "Културен туризъм -2007" - Велико Търново за постижения в областта на културния туризъм бяха наградени нови членове на БХРА. На официалната церемония на събитието на 13 април т.г. в старопрестолния град наградата на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация за хотелски комплекс, член на БХРА с най-добро рекламно-информационно обслужване в културния туризъм, беше връчена на хотелски комплекс "Александрови къщи" в Етнографския ареален комплекс "Златоград".

Културен туризъм

Собственикът на комплекса и председател на регионалната секция на БХРА в Златоград - инж. Александър Митушев и неговия екип инвестираха до днес много средства и усилия за реклама и промоциране на комплекса и региона. Десетки са професионалните рекламно-информационни материали - дипляни, карти, CD, книги, пътеводители, брошури, сувенири и др., които популяризират АЕК "Златоград" и родопския туризъм. Изработка на документални филми, организиране на интересни събития, реална грижа за квалификация и обучение на персонала - това са само част от работещите инвестиции на екипа на етнографския комплекс в развитието и на културния туризъм в региона.

Наградата на Съвета по туризъм - София беше връчена за проект парк хотел "Дряново" на г-н Георги Вълев, собственик на "Валекс ВВ" ООД, председател на регионалната секция на БХРА във Велико Търново лично от председателя на съвета - г-н Витан Иванов. След многобройните награди на Г. Вълев и инвестициите му за развитие на културния туризъм във Велико Търново, Арбанаси, дойде ред и на Дряново.

Културен туризъм

Един от учредителите, спонсорите и организаторите на културната борса, Георги Вълев и неговия екип продължават да подпомагат най-значимите културни събития в региона и инициативите на БХРА години наред. За всичко това на официалната церемония по връчване на наградите в областта на културния туризъм във Велико Търново, Г. Вълев беше аплодиран от колегите и партньорите си в туризма.

УС на БХРА честити новите награди на членовете на асоциацията инж. Александър Митушев - Златоград и г-н Георги Вълев - Велико Търново и им желае много здраве, оптимизъм и успешна съвместна работа в името на българския културен туризъм!Каталог на всички регистрирани хотели по азбучен редКаталог на всички регистрирани ресторанти по азбучен ред
08.12.2018
БХРА връчи Годишните награди за професионални постижения в областта на хотелиерството, ресторантьорството и мениджмънта за 2018 година
29.09.2018
БХРА обяви най-добрите готвачи и сладкари за 2018 г.
26.09.2018
"Най-добър готвач на БХРА 2018" с излъчване "на живо"
25.09.2018
Най-добър готвач на БХРА за 2018 г. на 26-ти и 27-ми септември във Варна
09.07.2018
Българска система за четене на лични карти и паспорти в съответствие с GDPR регламента
19.04.2018
БХРА и Министерство на туризма подписаха Споразумение за партньорство
още новини 

карта на България
От картата, можете да видите списък на представителите в избраният регион от страната.
Никаква част от авторските текстове, снимките и информациите не могат да бъдат използвани без задължителното позоваване на www.bhra-bg.org и без разрешението на авторите
BHRA©. Sofia, Bulgaria
All rights reserved 1993 - 2011

Начало
 | Въпроси | Контакти
Powered by 
IP Publishing Platform by FIL Ltd.