Начало  |  Въпроси  |  Контакти   Български  |  English  |  Deutsch  |  Français  |  Русский  |  Chinese   |  España   
Начало
БХРА
устав
членство
състав на УС и КС
етичен кодекс
преференции за членовете на БХРА
регионални структури
годишни награди
Членове на БХРА
Асоциирани членове
Партньори
Туристически борси
Полезна информация
Нормативни документи касаещи туризма
Предстоящи събития
Промоции
Решения на УС на БХРА
Пресата за нас
Полезни връзки
Архив
Кандидатствай за работа в туризма
кандидати за работа
свободни работни места
Контакти

| Членство |

 
 
14.10.2006

Успешно завърши първият пилотен курс за професионално обучение в програмата „Управление на хотелиерство и ресторантьорство”, организирана от БХРА и НБУ

Членовете на асоциацията се обучаваха в залите на четиризвездния парк-хотел „Витоша” – конгресен хотел на БХРА за 2006 г. , проведоха стажа си в Ница - Франция и получиха дипломите и удостоверенията на официална академична церемония в София


НБУНБУ

Приключи пилотният професионален курс на обучение, организиран от Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация съвместно с Нов Български университет - Център за продължаващо обучение по програмата "Управление на хотелиерство и ресторантьорство". Участниците - членове на БХРА от цялата страна се обучаваха през зимата в столичния четиризвездния парк-хотел "Витоша" - конгресен хотел на БХРА за 2006 г.

НБУНБУ

Програмата на обучението включваше модулите "Управление на туристическия бизнес", "Управление на хотели", "Управление на ресторанти", "Реклама и PR в туризма", "Практикум по финансов анализ и оценка на туристическата фирма", "Практикум по управление на човешките ресурси в хотелиерството и ресторантьорството". В рамките на програмата, част от от колегите бяха на стаж в Ница, Франция, организиран със съдействието на Франкофонската програма по туризъм - Албена на НБУ - с директор г-жа Славянка Стамова.

НБУНБУ

След защитата на дипломните си проекти по теми, избрани от всеки курсист, членовете на БХРА получиха Свидетелство за професионална квалификация или удостоверение за професионална квалификация на официална церемония в НБУ. (за повече информация - в сайта на БХРА, новини от 15 октомври 2006 г. - www.bhra-bg-org ).

НБУНБУ

В края на месец септември т.г. лично заместник-ректора на НБУ - доц. Мирослав Дачев и председателят на БХРА - г-н Благой Рагин, в присъствието на много колеги, журналисти и гости връчиха в университета документите за квалификация. Сред завършилите програмата "Управление на хотелиерство и ресторантьорство" на пилотния професионален курс на обучение, организиран от БХРА и Нов Български университет - Център за продължаващо обучение, бяха членове на асоциацията от Варна, Велико Търново, Казанлък, Пловдив, София, Несебър, Слънчев бряг, Велинград и др.

НБУНБУ

НБУНБУ

От името на курсистите, членове на БХРА - известни мениджъри и собственици в туризма, благодарност към преподавателите, НБУ и БХРА прочете г-жа Слава Каличкова, собственичка на хотелски комплекс "Фенерите". Екипът на Нов Български университет - Център за продължаващо обучение оцени по достойнство най-добрите дипломни проекти, посветени на водещи туристически обекти в страната.

НБУНБУ

НБУНБУ

Обучението се проведе с изключителното съдействие на колегите ни от столичния парк-хотел "Витоша", които осигуриха идеални условия за работа, уют и спокойствие на членовете на БХРА. Гостоприемството и вниманието на професионалния екип на парк-хотел "Витоша" седмици наред помогна за добрата организация и провеждане на обучението. Поради големият интерес към тази програма и добрата оценка на преминалите курса на обучение, БХРА ще подготви второто му издание отново през зимата на 2007 г.

НБУНБУ

НБУНБУКаталог на всички регистрирани хотели по азбучен редКаталог на всички регистрирани ресторанти по азбучен ред
08.12.2018
БХРА връчи Годишните награди за професионални постижения в областта на хотелиерството, ресторантьорството и мениджмънта за 2018 година
29.09.2018
БХРА обяви най-добрите готвачи и сладкари за 2018 г.
26.09.2018
"Най-добър готвач на БХРА 2018" с излъчване "на живо"
25.09.2018
Най-добър готвач на БХРА за 2018 г. на 26-ти и 27-ми септември във Варна
09.07.2018
Българска система за четене на лични карти и паспорти в съответствие с GDPR регламента
19.04.2018
БХРА и Министерство на туризма подписаха Споразумение за партньорство
още новини 

карта на България
От картата, можете да видите списък на представителите в избраният регион от страната.
Никаква част от авторските текстове, снимките и информациите не могат да бъдат използвани без задължителното позоваване на www.bhra-bg.org и без разрешението на авторите
BHRA©. Sofia, Bulgaria
All rights reserved 1993 - 2011

Начало
 | Въпроси | Контакти
Powered by 
IP Publishing Platform by FIL Ltd.