Начало  |  Въпроси  |  Контакти   Български  |  English  |  Deutsch  |  Français  |  Русский  |  Chinese   |  España   
Начало
БХРА
устав
членство
състав на УС и КС
етичен кодекс
преференции за членовете на БХРА
регионални структури
годишни награди
Членове на БХРА
Асоциирани членове
Партньори
Туристически борси
Полезна информация
Нормативни документи касаещи туризма
Предстоящи събития
Промоции
Решения на УС на БХРА
Пресата за нас
Полезни връзки
Архив
Кандидатствай за работа в туризма
кандидати за работа
свободни работни места
Контакти

| Членство |

 
 
05.12.2006

ЕВРОКОЛЕДА с Гранд Хотел София – парти с европейско послание

Уникалният хотелски комплекс, носител на Годишната награда на БХРА за петзвезден хотел на 2006 г., събра VIP гости, партньори, приятели и колеги под мотото „Да празнуваме около една елха!”


На 4 декември 2006 г. в Народния театър "Иван Вазов" се състоя празничното събитие - ЕВРОКОЛЕДА, организирано от Гранд Хотел София, под мотото "Да празнуваме около една елха!". С ЕВРОКОЛЕДА Гранд Хотел София отбеляза настъпващите празници в навечерието на присъединяването на България към Европейския съюз.

Десети юбилейни Годишни награди на BHRA

Партито бе в унисон с европейското послание "Обединени в разнообразието". Всяка страна от ЕС имаше свой представител на ЕВРОКОЛЕДА - танцьор в специален костюм с името и цветовете на националния й флаг. Общо 27 танцьори (27 е броят на страните-членки на ЕС от 1 януари 2007 г.) посрещнаха гостите с "Добре дошли!" на всички официални езици в ЕС. Лично г-н Иван Ангелов, генералният мениджър на Гранд Хотел София - петзвездния хотел на БХРА за 2006 година, откри събитието, както винаги с оригинално поздравление към многобройните гости в навечерието на Коледните и новогодишните празници.

Десети юбилейни Годишни награди на BHRA

Европа - обединена и разнообразна, оживя специално за гостите в аудио-визуално шоу. Музикална селекция от хитове на европейски поп звезди и култови групи потопиха присъстващите в "европейската" атмосфера. За настроението на гостите се грижеха и музикантите от популярното поп-джаз трио - Midnight Trio. Водещ на празника беше Георги Мамалев, който през цялото време се грижеше да не стихва смеха от сърце на многобройните гости. Актрисата Албена Михова, в ролята на гадателка, вещаеше на присъстващите какво им предстои през Новата 2007 година.

Десети юбилейни Годишни награди на BHRA

Всеки от присъстващите участва в томбола с много награди, сред които куверт за двама за вечеря в ресторанта на хотела "Shades of Red", два куверта за посрещане на новогодишната вечер в Гранд Хотел София, а г-н Красимир Димитров от фирма "3М" беше късметлията, който си тръгна с фланелка на футболен клуб "Барселона", подписана от футболистите. ЕВРОКОЛЕДАТА на петзвездният хотел на БХРА за 2006 г. стана възможна и с участието на майстор-сладкаря на Гранд Хотел София - Алекс Хекимов, носител на престижната награда "Майстор на шоколада", Лондон 2005 и арт-гримьора Радостин Илиев.

Десети юбилейни Годишни награди на BHRAКаталог на всички регистрирани хотели по азбучен редКаталог на всички регистрирани ресторанти по азбучен ред
08.12.2018
БХРА връчи Годишните награди за професионални постижения в областта на хотелиерството, ресторантьорството и мениджмънта за 2018 година
29.09.2018
БХРА обяви най-добрите готвачи и сладкари за 2018 г.
26.09.2018
"Най-добър готвач на БХРА 2018" с излъчване "на живо"
25.09.2018
Най-добър готвач на БХРА за 2018 г. на 26-ти и 27-ми септември във Варна
09.07.2018
Българска система за четене на лични карти и паспорти в съответствие с GDPR регламента
19.04.2018
БХРА и Министерство на туризма подписаха Споразумение за партньорство
още новини 

карта на България
От картата, можете да видите списък на представителите в избраният регион от страната.
Никаква част от авторските текстове, снимките и информациите не могат да бъдат използвани без задължителното позоваване на www.bhra-bg.org и без разрешението на авторите
BHRA©. Sofia, Bulgaria
All rights reserved 1993 - 2011

Начало
 | Въпроси | Контакти
Powered by 
IP Publishing Platform by FIL Ltd.