Начало  |  Въпроси  |  Контакти   Български  |  English  |  Deutsch  |  Français  |  Русский  |  Chinese   |  España   
Начало
БХРА
устав
членство
състав на УС и КС
етичен кодекс
преференции за членовете на БХРА
регионални структури
годишни награди
Членове на БХРА
Асоциирани членове
Партньори
Туристически борси
Полезна информация
Нормативни документи касаещи туризма
Предстоящи събития
Промоции
Решения на УС на БХРА
Пресата за нас
Полезни връзки
Архив
Кандидатствай за работа в туризма
кандидати за работа
свободни работни места
Контакти

| Членство |

 
 
01.11.2006

На 2 ноември 2006 г. в х-л „Ривиера Бийч” - ВК „ Ривиера” стартира Шестия национален конкурс „Готвач на годината 2006”.

Генерален споносор на тазгодишното издание на конкурса е Дивизия “БЕЛЛА Професионални партньори”, Част от “БЕЛЛА България Холдинг”.


БЕЛЛА Професионални партньори

Дивизия "БЕЛЛА Професионални партньори"
Част от "БЕЛЛА България Холдинг"

В резултат от естественото развитие на компанията в областта на тестените изделия, мазнините,, колбасарския бранш и месопреработването, Дивизия "БЕЛЛА Професионални Партньори" се стреми да отговори на нарасналите потребности на пазара.

Дивизия "БЕЛЛА Професионални Партньори", предлага Не просто различни продукти ,а цялостни решения,свързани с културата на храненето, естетизъм на храната, развиване на вкусови усещания - и преди всичко с развиване и поддържане на партньорски отношения със специалистите, работещи в кулинарния бранш, със които си обменят информация за тенденциите в храненето, оригинални и вкусни рецепти, нови тайни в готвенето..

Осигурена е цялостна гама от необходимите:

  • Месни продукти и деликатеси с марката "Соларис"-кебапчета,кюфтета, грил наденички,шунка,бекон,филе,луканка, пъстърма;
  • колбаси - кренвирши и наденица с марките "Сачи"и "Леки",както и шпекови колбаси с марките "Перелик" и "Леки";
  • хранителни мазнини - маргарини "Белла","Флора","Томи"и "Хотелска марка", фритюрна мазнина "Белла", олио "Брилянт";
  • тестени изделия - бутер тесто "Белла",точени кори "Белла","Фамилия" и "Хотелска марка"
  • полуготови храни - бутер банички с кренвирш "Сачи", бутер банички с кашкавал и бутер банички със сирене
  • картофено пюре "Белла".

"БЕЛЛА България Холдинг"-производствата са сертифицирани по системите:НАССР,ISO 9001:2000,IFS

Дивизията разполага с възможности за доставка на поръчки до всяка точка в страната,седем дни в седмицата.

ДИВИЗИЯ "БЕЛЛА ПРОФЕСИОНАЛНИ ПАРТНЬОРИ"
СОФИЯ, БУЛ.ЦАРИГРАДСКО ШОСЕ № 101, ЕТ. 8
TЕЛЕФОН: 02/ 9 703 728
E-MAIL: bellapp_sofia@abv.bg

Електролукс

Хотел Лилия

Хотел "Лилия"

Хотел "Лилия" е четиризвезден, намиращ се в КК "Златни пясъци". Хотелът разполага със 174 двойни стаи, 47 апартамента с 2 легла и 8 апартамента с 4 легла. Всички хотелски помещения са климатизирани и оборудвани с телефон, ТV със сателитни програми, минибар и сешоар в банята. От терасите им се открива прекрасна гледка към крайбрежието или вековната гора. На разположение на гостите е ресторантът с 230 места, лоби бар, външен басейн, водолазен център и др.

Атракцията на хотелски комплекс "Лилия" е басейнът на покрива на основното хотелско тяло и скай бар с прекрасна панорамна гледка към северното черноморско крайбрежие. В нощния бар - дискотека ще погалите сетивата си с приятна музикално-артистична програма/в определени дни/и с богат асортимент от коктейли, отлежали и шампанизирани вина, бира и топли напитки.

В центъра за здраве и красота ще откриете отлично подготвен козметолог с модерна апаратура, както и масажни услуги от висококвалифициран специалист; богато разнообразие от възстановителни и лечебни програми под непосредствено лекарско наблюдение, както и денонощна лекарска помощ.

САМИ - М

"САМИ - М" ЕООД

"САМИ - М" ЕООД - гр. Перник е специализирана фирма за производство на полуфабрикати от червени и бели меса.

Производствената дейност стартира през 1996 година в малък цех за млени меса. Постепенно дейността се разраства и септември 2003 год. е завършено строителството на модерна фабрика, съобразена и отговаряща на всички Европейски норми и стандарти.

Съвременните технологии, качествени суровини и балансираните подправки правят продуктите желани на всяка трапеза и удовлетворяват най-изискания вкус.

Фирмата се развива успешно, с увеличаващ се пазарен дял. За да запази тази тенденция САМИ-М създава нови и разнобразни продукти за многобройните си клиенти.

Новата серия за лято 2006г, "Барбекю - бързо и вкусно" изключително атрактивна за заведенията за бързо хранене и кетеринг.

Предимства на нашите продукти са:

Специалната технология и панировка за печене на конвектомат и фурна,/ избягва се пърженето и използването на мазнина /.

Детската серия е съобразен с детското хранене. Технологията, подправките и енергийният баланс е съгласуван с детски диетолог.

През последните години нашите продукти са в основните менюта на големите ресторанти в почивните комплекси на Българското Черноморие. Голямото разнообразие на вкусове ги прави сред най-предпочитаните от многобройните туристи от цял свят.

Признание за работата на мениджъркият екип на "САМИ-М" са многобройните медали и отличията, получени от участията ; Международен Пловдивски Панаир, Международна специализирана излажба за месо и месни продукти "Месомания" Произведено в България , Изберете Българското и др.

Societe Generale Експресбанк

Societe Generale Експресбанк

Костадинов-Райков Фивепи

"Костадинов-Райков Фивепи"ООД

"Костадинов-Райков Фивепи"ООД е частна компания, основана 1991г. Фирмата има повече от 15 години опит в продажбата на млечни продукти на българския пазар. Вносител е на водещи световни марки млечни продукти Bergader(Германия), Frico(Холандия) и Rupp(Австрия). Седалището на фирмата е Град София.

"Костадинов-Райков Фивепи"ООД поддържа отношения с почти всички търговски вериги на територията на страната.

Винпром Алвина

"Винпром Алвина" - 60 години традиция и опит

През 2007 година Винпром Алвина отбелязва своя 60 -годишен юбилей.

Фирмата стопанисва над 4000 дка. лозя в регионите Варна и Добрич от сортовете шардоне, мускат, варненски мискет, траминер, каберне совиньон и мерло, като в програмата на завода е заложено след 2007г. те да надхвърлят 8000дка.

"Винпром Алвина" ООД гр.Добрич разработва своя нова програма за широк спектър от вина, ракии и спиртни напитки.

Малко известен е фактът, че измежду единици-одобрените за износ на Европейския пазар ракии са двете запазени марки "Добруджанска мускатова ракия" и "Тервелска кайсиева ракия".

Достойно по вкусови качества до тях се нареждат и най-новите разработки на завода "Добруджанска дюлева ракия", и аперитиви серия "Силует".

В листата на винените продукти ново присъствие са налагащите се вече на пазара бели и червени сухи вина от серия "BLACK SEA WINE" и специалните най-нови разработки на бели сухи вина - серия "Kaliakra".

Най-високи признания за качеството на продуктите му са на първо място потребителите. Не са за пренебрегване и станалите вече традиция многобройни отличия, от които сребърен медал за Каварненски мускат реколта 2003-а на изложението Винена завера в Банско, бронзов медал за врачански мискет "Kaliakra"реколта 2004-а на изложението "Винария`2006", многобройни почетни дипломи и грамоти.

Хаджийски и фамилия

"Хаджийски и фамилия"

Млекопреработвателно предприятие "Хаджийски и фамилия" се намира в живопистна местност на брега на р. Огоста до с.Градешница обл. Враца. Предприятието съществува вече над 10 години и предлага успешно ненадминати по своя вкус и качество млечни продукти, които трайно са се настанили на българския пазар

Предприятието е І-ва група, тоест към момента фирмата е изпълнила всички изисквания на Европейския съюз за предприятията от този бранш.

Основните продукти които "Хаджийски и фамилия" произвежда са:

Кашкавал Витоша, Пикантен кашкавал /с люти чушки/, Кашкавал Балкан, Краве и овче сирене, Кашкавалено роле, 5 вида топени сирена, извара

Нашите продукти са подходящи, както за директна консумация, така и за приготвяне на пици, сандвичи, паниране и всякакви ястия с млечни продукти.

Наши клиенти са елитни ресторанти, пицарии и хотели в цялата страна.

Насладете се на уникалния български вкус с продуктите на Хаджийски и фамилия!

П.Б.ОПОИ

"П.Б.ОПОИ" ООД

Фирмата е официален представител на ОПОИ - сокове - Словения. Доставя безплатно машини за газирани и негазирани безалкохолни напитки за хотели, ресторанти, барове и заведения.

Майстор Цветко

"Майстор Цветко"Каталог на всички регистрирани хотели по азбучен редКаталог на всички регистрирани ресторанти по азбучен ред
08.12.2018
БХРА връчи Годишните награди за професионални постижения в областта на хотелиерството, ресторантьорството и мениджмънта за 2018 година
29.09.2018
БХРА обяви най-добрите готвачи и сладкари за 2018 г.
26.09.2018
"Най-добър готвач на БХРА 2018" с излъчване "на живо"
25.09.2018
Най-добър готвач на БХРА за 2018 г. на 26-ти и 27-ми септември във Варна
09.07.2018
Българска система за четене на лични карти и паспорти в съответствие с GDPR регламента
19.04.2018
БХРА и Министерство на туризма подписаха Споразумение за партньорство
още новини 

карта на България
От картата, можете да видите списък на представителите в избраният регион от страната.
Никаква част от авторските текстове, снимките и информациите не могат да бъдат използвани без задължителното позоваване на www.bhra-bg.org и без разрешението на авторите
BHRA©. Sofia, Bulgaria
All rights reserved 1993 - 2011

Начало
 | Въпроси | Контакти
Powered by 
IP Publishing Platform by FIL Ltd.