Начало  |  Въпроси  |  Контакти   Български  |  English  |  Deutsch  |  Français  |  Русский  |  Chinese   |  España   
Начало
БХРА
устав
членство
състав на УС и КС
етичен кодекс
преференции за членовете на БХРА
регионални структури
годишни награди
Членове на БХРА
Асоциирани членове
Партньори
Туристически борси
Полезна информация
Нормативни документи касаещи туризма
Предстоящи събития
Промоции
Решения на УС на БХРА
Пресата за нас
Полезни връзки
Архив
Кандидатствай за работа в туризма
кандидати за работа
свободни работни места
Контакти

| Членство |

 
 
22.12.2010

В Ивайловград БХРА връчи Годишната награда на БХРА за семеен хотел на 2010 г.

Собствениците на хотел „Армира” – семейство Бояджиеви, изпращат годината с престижно отличие и едномесечна дъщеря


На 18 декември т.г. в община Ивайловград, в навечерието на Коледните и Новогодишни празници, още един празник събра представители на туризма и бизнеса в града. В сградата на читалище „Пробуда 1914” беше официално връчена Годишната награда на БХРА за семеен хотел на 2010 г. на семейство Бояджиеви, собственици на хотел „Армира”. На събитието присъстваха г-н Стефан Танев, кмет на Община Ивайловград, г-н Георги Марков, председател на Общинския съвет, г-жа Диана Овчарова, секретар на общината, г-н Благой Рагин, председател на БХРА, и др.

Ивайловград

За празничната атмосфера в читалището допринасяха видеофилмът за хотел „Армира”, букетите и подаръците за награденото семейство, стилният коктейл и, разбира се, наздравиците с ивайловградско вино. От името на УС на БХРА, Соня Алексиева представи пред гостите наградата и критериите за номинирането на семеен хотел „Армира” за престижното отличие. Кметът, г-н Танев, поздрави семейство Бояджиеви за голямата награда и подчерта, че общината и в бъдеще ще инвестира в туризма и ще подкрепя бизнеса на хотелиерите и ресторантьорите, които осигуряват нови работни места и променят имиджа на Ивайловград.

Ивайловград

Председателят на БХРА, г-н Рагин, сподели пред гостите важността на получената награда, която е признание не само за „Армира”, а и за община Ивайловград и бъдещето на този уникален туристически регион. Той подчерта шансовете на общината за развитие на туризма, известна с културно-историческото си наследство, успешните европейски проекти с Гърция, с хубавото си вино и предприемчивите си жители. Председателят на БХРА връчи символично отново грамотата и статуетката на Диди и Любомир Бояджиеви, а кметът на общината поднесе поздравителен адрес на наградените. Г-н Танев вдигна наздравица с пожелание за нови успехи в семейния бизнес на сем. Бояджиеви, а гостите добавиха най-сърдечни пожелания за здраве на най-новия член на семейството – едномесечната дъщеря Ивет.

Ивайловград

С аплодисменти и одобрение гостите посрещнаха репликата на бащата на Любомир Бояджиев - г-н Венко Бояджиев, че сред познавачите на най-слънчевите български градове, където се намира известната „Вила Армира” и прочутото вино, Ивайловград отдавна е известен с името „Южна Калифорния”. Като представители на БХРА Бл. Рагин и С. Алексиева бяха поканени да напишат своите впечатления в почетната книга на читалище „Пробуда 1914”.

Ивайловград

Семеен хотел на 2010 година - семеен хотел „Армира” - гр. Ивайловград е разположен в старата част на града. Хотелът е с чудесен панорамен изглед към Ивайловград. Гостите са запленени от спокойствието и тишината, потапяйки се в уюта на семейния хотел, където винаги ги посрещат и изпращат собствениците сем. Бояджиеви. Той предлага на своите гости 35 стаи. Вкусни гозби и прочути местни вина могат да се опита в снек бар „Хасиенда” и екзотичната лятна градина. На своите гости семеен хотел „Армира” предлага туристическо информационно обслужване за забележителностите и туристическите обекти на територията на община Ивайловград, офроуд екскурзии, велосипеди под наем и други атракции.

ИвайловградКаталог на всички регистрирани хотели по азбучен редКаталог на всички регистрирани ресторанти по азбучен ред
08.12.2018
БХРА връчи Годишните награди за професионални постижения в областта на хотелиерството, ресторантьорството и мениджмънта за 2018 година
29.09.2018
БХРА обяви най-добрите готвачи и сладкари за 2018 г.
26.09.2018
"Най-добър готвач на БХРА 2018" с излъчване "на живо"
25.09.2018
Най-добър готвач на БХРА за 2018 г. на 26-ти и 27-ми септември във Варна
09.07.2018
Българска система за четене на лични карти и паспорти в съответствие с GDPR регламента
19.04.2018
БХРА и Министерство на туризма подписаха Споразумение за партньорство
още новини 

карта на България
От картата, можете да видите списък на представителите в избраният регион от страната.
Никаква част от авторските текстове, снимките и информациите не могат да бъдат използвани без задължителното позоваване на www.bhra-bg.org и без разрешението на авторите
BHRA©. Sofia, Bulgaria
All rights reserved 1993 - 2011

Начало
 | Въпроси | Контакти
Powered by 
IP Publishing Platform by FIL Ltd.