Архив

Годишно отчетно-изборно събрание на ВАРХ избра за Председател генералният мениджър на хотели „Аква” Павлин Косев

27.01.2015

На 15 януари 2015 г. се състоя Годишно отчетно - изборно събрание на Варненска асоциация на ресторантьори и хотелиери (ВАРХ). Общото събрание единодушно избра Павлин Косев за Председател на ВАРХ и на Управителния Съвет.

 

Павлин Косев е роден през 1975 г., женен с две деца. Завършил е Магистър по мениджмънт към Икономически университет - Варна. Специализирал е „Управление на персонала“ в Мюнхен, Германия и е сертифициран тренер по Мениджмънт към WIFI Академия за туризъм – Виена, Австрия. Повече от 18 години той работи на мениджърски позиции, от които: Restaurant Manager в Макдоналдс България; Национален оперативен мениджър във верига ресторанти „Хепи“ България, а от 12 години е Генерален мениджър на хотели Аква Варна и Бургас. Г-н Косев е носител на наградата на БХРА за „Мениджър на верига хотели за 2013 г.“, доказал е своите професионални качества и креативност.

Изборът на Павлин Косев за Председател на ВАРХ и членството му в Общинската експертна комисия по категоризиране на туристически обекти към Община Варна ще допринесат за утвърждаване туристическия имидж на Варна.

Пожелаваме на г-н Косев успехи в защита на общите ни цели и стремежи за успешното развитие на българската туристическа индустрия.


  Назад към Новини