Архив

Хотел „Троян Плаза“ отпразнува 10 годишнината си

20.01.2015

На 14 януари 2015 г. екипът на хотел „Троян Плаза“ отпразнува своята 10 годишнина с празничен коктейл, на който присъстваха служителите на хотела, приятели, партньори, официални гости, представители на местната власт, журналистическата гилдия и бизнеса. Хотел „Троян Плаза“ привлича много индивидуални и корпоративни клиенти с качествено обслужване и уникален чар. Хотелът разполага с 22 стандартни стаи, 27 луксозни стаи, 7 луксозни апартамента, 1 вип апартамент, 3 семинарни зали, релакс център и фитнес център. Изисканият ресторант и атрактивна механа с лятна градина, предлагат неповторима атмосфера и богато меню.

 

Тодор Христов и Любомира Прокопиева с кмета на община Троян - г-жа Донка Михайлова

Всяка годишнина е повод за равносметка, а хотел „Троян Плаза“ посреща своята годишнина:

- с чувство на гордост, че е сред най-утвърдените хотели в България. Доказателство за това е полученото отличие от БХРА - "Хотел за семинарен и екстремен туризъм на 2010 г.";

- с чувство на радост, че усилията са в правилна посока и с всяка изминала година се увеличава броят на доволните клиенти;

- с чувство на благодарност към служителите на компанията, които са в основата на нейния успех, допринесли със своя професионализъм, лоялност и съпричастност - всички те получиха благодарствени грамоти от ръководството на хотела.

 

Тур клуб РеМарк връчи грамота на собствениците с благодарност за ползотворното партньорство

Около празничната мега торта прозвучаха много пожелания: да се множат гостите, да се увеличават успехите на хотела и през настоящата година всички присъстващи да се съберат отново за откриването на басейна. Екипът на хотел Троян Плаза благодари на своите партньори и гости за доверието през изминалите 10 години.

 


  Назад към Новини