Начало  |  Въпроси  |  Контакти   Български  |  English  |  Deutsch  |  Français  |  Русский  |  Chinese   |  España   
Начало
БХРА
устав
членство
състав на УС и КС
етичен кодекс
преференции за членовете на БХРА
регионални структури
годишни награди
Членове на БХРА
Асоциирани членове
Партньори
Туристически борси
Полезна информация
Нормативни документи касаещи туризма
Предстоящи събития
Промоции
Решения на УС на БХРА
Пресата за нас
Полезни връзки
Архив
Кандидатствай за работа в туризма
кандидати за работа
свободни работни места
Контакти

| Членство |

 
 
07.01.2010

Покана за участие в двудневен интерактивен семинар на тема “Оптимизиране на продажбите и ревеню мениджмънта”

Световноизвестен американски експерт за пръв път ще е лектор в обучение в България, за членовете на БХРА се предлага специална отстъпка


След серия успешни семинари в САЩ, Южна Америка, Азия и Русия за пръв път в България идва световноизвестният експерт в областта на хотелския мениджмънт Дъг Кенеди. Той ще е гост лектор в двудневен интерактивен семинар на тема “Оптимизиране на продажбите и ревеню мениджмънта”, който ще се състои на 29 и 30 януари 2010 г. в хотел Метрополитън, София. Организатори на семинара са Travel&Hospitality Experts (ТHExperts.bg) и Kennedy Training Network.

Дъглас КенедиДъглас Кенеди е президент и основател на компанията Kennedy Training Network със седалище Флорида, САЩ. Той е един от най-известните трейнъри в сферата на гостоприемството в света. Над две десетилетия Дъг Кенеди участва в конференции на различни асоциации, провежда семинари за управители на компании и хотелски вериги, организира обучения за различни хотели.

До момента над 10 хиляди души са участвали в неговите трейнинги и семинари, организирани в различни части на света – не само в цяла Северна Америка, но и в Южна Америка, Азия и Русия.

През последните години Дъг Кенеди е организирал обучения и семинари в топ-веригите Intercontinental Hotels Group, The Ritz-Carlton, Marriott International, Hilton, Best Western Hotels, Starwood Hotels & Resorts, Leading Hotels of the World, Walt Disney World Swan/Dolphin, The Venetian Las Vegas, The Breakers of Palm Beach, Pegasus Solutions/Utell, Kimpton Hotels, The Peabody Hotel Group, и Rosewood Hotels & Resorts.

Негови публикации излизат в най-авторитетните издания в областта на гостоприемството като Hotel & Motel Management, eHotelier, Hotel Online, Hotel News Resource, 4Hoteliers, както и в българското списание ХОРЕМАГ. Именно това му позволява постоянна да общува със собственици и управители на хотели и в най-затънтените кътчета на света. По време на семинарите си той намира общ език както с обикновени служители на компаниите, така и с висшето им ръководство и успява да бъде полезен за всеки.

Семинарът ще бъде полезен за собственици на хотели, генерални мениджъри, директори продажби и маркетинг, ревеню мениджъри и др., свързани с генериране на печалби. Защо да участвате? Ето поне четири основни причини:

1. Дъглас Кенеди е световно признат за един от най-добрите трейнъри в областта на хотелиерството.
2. Ще получите актуални познания по отношение на продажбите на хотелски услуги, които ще можете да предадете на служителите си.
3. Ще можете да приложите наученото и да повишите приходите в хотела си.
4. Промоционална цена на семинара за дебюта в България. При цени, които варират между 900 и 1500 долара на човек за двудневно обучение в различните световни дестинации /без включени нощувки и транспорт/, за първия му семинар у нас цената варира между 500 и 750 лв в зависимост от датата на записване.

В рамките на интерактивния двудневен семинар-трейнинг Дъг Кенеди ще даде на участниците нови познания и ще предостави практически инструменти:

- Как да се повишат продажбите в хотела и откъде да започнем?
Всички сме чували твърдението «Ще повярвам само на собствените си очи!» Днес истинските мениджъри казват друго: Ще видя, когато повярвам. И хотелите, управлявани от песимисти, и онези, които имат мениджъри-оптимисти, получават именно онзи приход, който очакват да получат. В тази част на семинара Дъг Кенеди ще разкаже как оптимизмът и песимизмът се проявяват във всекидневните срещи на мениджърите и как оказват влияние върху тяхната работа.

- Максимално използване на всички канали за продажби. Обзор на моментната ситуация и тенденциите в областта на онлайн дистрибуцията, социалните мрежи и други потребителски средства за масова информация, и как тези тенденции продължават да променят индустрията на гостоприемството.
В тази част на семинара Дъг Кенеди ще разгледа съвременните тенденции в индустрията на гостопримеството: прекалено информирани гости; прекалено голям избор на варианти; гости, които докато правят резервазия, са заети с няколко неща едновременно, и др.

- Повишаване на приходите – задача на всеки служител
Мнозина хотелиери много добре знаят как се управляват приходите. Това е чудесен шанс да научите от Дъг Кенеди каква е ролята на всеки отдел в хотела за повишаване на приходите – независимо дали става въпрос за увеличаване на продажбите, за намаляване на разходите и/или увеличаване на удовлетвореността на гостите.

- Повишаване на ефективността на всеки етап от продажбите
Тук Дъг ще разгледа подробно всеки етап от цикъла на продажбите и ще разкаже как да се преодоляват спънките. Ще разберете, че вниманието към дребния детайл може да ви помогне да продавате по-успешно от вашите конкуренти, а също и да ги превъзхождате по качество на обслужването.

- Идеи за повишаване на ефективността на резервациите. Как да не изпуснем госта.

Участниците в трейнинга ще се запознаят със стратегията за продажби по време на резервации и с най-добрите практики, които Дъг Кенеди е споделял с водещи компании в сферата на гостоприемството. Използвайки SAILS като акроним, участниците на тренинга ще научат как да трябва да се обучава персоналът по следните въпроси:

Умение да се използва ситуацията: Как да използвате «легендата» на обаждането в отдел „Продажби”

Атрактивното описание: Атрактивното описание от типа "специално за госта" – ключ за успешни продажби чрез канала за резервации

Насочващи въпроси в процеса на продажбите: Как насочващите въпроси в процеса на резервиране позволяват да се установи отношение на доверие с госта.

Интерактивното слушане: Как да накараме госта да слушае по-активно и как да се въвлече в продажби с помощта на интерактивна техника

Затваряне на сделката: Дъг Кенеди ще запознае участниците с различни техники за ефективно затваряне на сделката в процеса на резервиране.

- Как да се повишат приходите от допълнителни продажби на рецепция
Тази част на трейнинга ще позволи на участниците да чуят от Дъг Кенеди полезни съвети, свързани с обучението на служителите на рецепция за увеличаване на приходите от гостите и потенциалните клиенти: Продажби на walk-in’, sell-up, техника за администриране на каналите за продажби, обосновка на тарифите и други техники за работа с потенциални клиенти.

- Преоткриваме електронната поща като най-перспективен канал за продажби.
Някои гости предпочитат да направят резервация по имейл, а не по телефона или чрез сайта на хотела. В тази част на трейнинга Дъг Кенеди ще сподели неоценими идеи във връзка с използването на електронната поща като особен канал за продажби, а също как да се разпределят и приоритезират отговорите, както и как да се персонифицира общуването с госта по имейл.

- Оценка на ефективността на отделите за резервации и продажби.

Поставяне на цели, оценка на резултата.

Тук ще научите как да оценте ефективността на отделите резервации и продажби и как да използвате най-функционално мениджърските отчети.

- Разбиране на важността на доброто обслужване на всеки етап от “жизнения цикъл” на клиента.

Макар че повечето трейнинги на Дъг Кенеди са фокусирани върху хотелските продажби и оптимизирането на приходите, той винаги отделя голямо внимание на безупречното обслужване. Засилената роля на интернет при споделянето на впечатленията на гостите налага да се създаде атрактивна представа за хотела в мрежата на всички етапи на общуване с потенциалните клиенти – от първия контакт с госта до неговото изпращане.

Ако имате въпроси към Дъг Кенеди, свързани с текущата Ви работа, можете да ги зададете предварително на email: info@thexperts.bg или thexpertsbg@gmail.com, за да получите възможно най-изчерпателен отговор или на мобилен телефон 0898 520242. Не се колебайте да се консултирате със световноизвестен експерт по всички интересуващи ви въпроси.

Условия за участие: Броят на участниците е ограничен до максимум 35 души. Целта е да се предостави на всеки участник възможност за пряк контакт с Дъг Кенеди, да получи максимално внимание и възможност да му зададе въпроси, свързани с неговата работа.

При заплащане до 15 януари 2010 г.При заплащане в деня на събитието
650 лв750 лв

Специална отстъпка за членове на БХРА – 10%

Намаление за втори участник от една фирма– 10%
Намаление за трети участник от една фирма – 15%

Цената включва:
Два пълни дни обучение
Два обяда
Четири кафе паузи
Материали, свързани със семинара
Консекутивен превод от и на английски език
Всички участници на семинара ще получат сертификат за успешно преминало обучение.

Регистрационна форма за участиеКаталог на всички регистрирани хотели по азбучен редКаталог на всички регистрирани ресторанти по азбучен ред
08.12.2018
БХРА връчи Годишните награди за професионални постижения в областта на хотелиерството, ресторантьорството и мениджмънта за 2018 година
29.09.2018
БХРА обяви най-добрите готвачи и сладкари за 2018 г.
26.09.2018
"Най-добър готвач на БХРА 2018" с излъчване "на живо"
25.09.2018
Най-добър готвач на БХРА за 2018 г. на 26-ти и 27-ми септември във Варна
09.07.2018
Българска система за четене на лични карти и паспорти в съответствие с GDPR регламента
19.04.2018
БХРА и Министерство на туризма подписаха Споразумение за партньорство
още новини 

карта на България
От картата, можете да видите списък на представителите в избраният регион от страната.
Никаква част от авторските текстове, снимките и информациите не могат да бъдат използвани без задължителното позоваване на www.bhra-bg.org и без разрешението на авторите
BHRA©. Sofia, Bulgaria
All rights reserved 1993 - 2011

Начало
 | Въпроси | Контакти
Powered by 
IP Publishing Platform by FIL Ltd.