Начало  |  Въпроси  |  Контакти   Български  |  English  |  Deutsch  |  Français  |  Русский  |  Chinese   |  España   
Начало
БХРА
устав
членство
състав на УС и КС
етичен кодекс
преференции за членовете на БХРА
регионални структури
годишни награди
Членове на БХРА
Асоциирани членове
Партньори
Туристически борси
Полезна информация
Нормативни документи касаещи туризма
Предстоящи събития
Промоции
Решения на УС на БХРА
Пресата за нас
Полезни връзки
Архив
Кандидатствай за работа в туризма
кандидати за работа
свободни работни места
Контакти

| Членство |

 
 
21.12.2009

Снежина Стамова – мениджър хотел „Палас Марина Диневи”, кк „Свети Влас” беше получи Годишната награда на БХРА в категория „Хотелски мениджър на 2009 година”

Човекът, който създава доверие и спокойствие за гостите на хотела: „Трудните икономически условия, в които работихме през последната година бяха истински тест за нас, мениджърите в хотелиерския и туристически бизнес”


„Чувствам се изключително мотивирана да продължа да работя и да се боря с предизвикателствата в туристическия бранш след получаването на тази престижна награда от БХРА. Бих искала да благодаря и на “Диневи Груп” в лицето на Динко и Йордан Диневи, които ми гласуваха доверие за управлението на петзвезния бутиков хотел “Палас Марина Диневи” в „Свети Влас”.

Трудните икономически условия, в които работихме през последната година бяха истински тест за нас, мениджърите в хотелиерския и туристически бизнес. Изправени бяхме пред големи изпитания и пред предизвикателството да се борим и вземаме решения, определящи за бизнеса и развитието на пазара. Също и решения, които носят отговорност за фирмите и хората, които работят в тях.

В този смисъл съм изключително горда от тази награда, защото тя идва именно в този труден момент - годината на световната икономическа криза. Горда и от факта –да получа наградата си: грамота и статуетка от корифеите в туризма , а именно от известните български мениджъри г-жа Мара Дойчинова и г-н Иван Ангелов!”, заяви пред сайта на БХРА www.bhra-bg.org Сн. Стамова.

Палас Марина Диневи

Палас Марина Диневи

Снежина Стамова е завършила „Немска филология”, „Журналистика” и има магистратура от Икономическия университет – Варна, специалност „Икономика и управление на туризма”. Владее отлично четири чужди езика. От 1992 г. до 2005 г. работи в кк „Албена”, като мениджър в сектор „Планиране и анализи”, мениджър в сектор „Ресторанти”, мениджър обучения, управител на хотели. Кариерата й в туризма продължава като комплексен управител на Парк хотел „Одесос” – кк „Златни пясъци” и на СПА хотел „Романс” – кк „Св. Константин и Елена”.

От 2007 г. е мениджър на хотел „Палас Марина Диневи” – „Свети Влас”. Сн. Стамова е изключително подготвен мениджър, който налага професионализъм и творчески идеи в престижния хотел „Палас Марина Диневи”. Определящ принос за атрактивността и привлекателността на хотела имат усилията и таланта на мениджъра Снежина Стамова, която създава атмосфера на спокойствие, приветливост и доверие.

Петзвездният хотел „Палас Марина Диневи” разположен в „Свети Влас” – новата модерна туристическа дестинация, предлага изискан лукс за ценители и романтична атмосфера. „Марина Диневи” – най-горещата точка за купон това лято, най-посещаваното място от родни величия, бизнесмени, светски личности, шоу звезди, топмодели и известни спортисти. Предпочитано място за изложби – гостуване на уникати от фонда на НИМ, конкурси – Мис Сирена, Момиче за милиони, Форум на българската мода, Планет Меджик Гърл, концерти, международни регати, супер кар рали и светски партита.Каталог на всички регистрирани хотели по азбучен редКаталог на всички регистрирани ресторанти по азбучен ред
08.12.2018
БХРА връчи Годишните награди за професионални постижения в областта на хотелиерството, ресторантьорството и мениджмънта за 2018 година
29.09.2018
БХРА обяви най-добрите готвачи и сладкари за 2018 г.
26.09.2018
"Най-добър готвач на БХРА 2018" с излъчване "на живо"
25.09.2018
Най-добър готвач на БХРА за 2018 г. на 26-ти и 27-ми септември във Варна
09.07.2018
Българска система за четене на лични карти и паспорти в съответствие с GDPR регламента
19.04.2018
БХРА и Министерство на туризма подписаха Споразумение за партньорство
още новини 

карта на България
От картата, можете да видите списък на представителите в избраният регион от страната.
Никаква част от авторските текстове, снимките и информациите не могат да бъдат използвани без задължителното позоваване на www.bhra-bg.org и без разрешението на авторите
BHRA©. Sofia, Bulgaria
All rights reserved 1993 - 2011

Начало
 | Въпроси | Контакти
Powered by 
IP Publishing Platform by FIL Ltd.