Начало  |  Въпроси  |  Контакти   Български  |  English  |  Deutsch  |  Français  |  Русский  |  Chinese   |  España   
Начало
БХРА
устав
членство
състав на УС и КС
етичен кодекс
преференции за членовете на БХРА
регионални структури
годишни награди
Членове на БХРА
Асоциирани членове
Партньори
Туристически борси
Полезна информация
Нормативни документи касаещи туризма
Предстоящи събития
Промоции
Решения на УС на БХРА
Пресата за нас
Полезни връзки
Архив
Кандидатствай за работа в туризма
кандидати за работа
свободни работни места
Контакти

| Членство |

 
 
15.12.2009

Още една награда в успешната история на веригата FPI Hotels & Resorts добави
„Св. Иван Рилски” - „Най-добър ваканционен четиризвезден хотел на 2009 година”

Гено Шилев, управител: „Радвам се, че FairPlay International построи този прекрасен хотел - той е един от добрите примери за това, че в гр. Банско има качествени инвестиции”


СПА хотел „Св. Иван Рилски”, гр. Банско беше открит през 2008 г. Щастлив съм, че само една година по-късно той вече е забелязан и отличен от професионалната гилдия в лицето на БХРА с престижната Годишна награда „Най-добър ваканционен четиризвезден хотел на 2009 година”. Смятам, че в тази категория конкуренцията в България е изключително сериозна и това е още една причина, която прави наградата много специална за нас.

Хотелът е част от FPI Hotels & Resorts, обявена от БХРА за „Най-успешно развиващата се българска хотелска верига” през 2007 г. Радвам се, че FairPlay International построи този прекрасен хотел. Той е един от добрите примери за това, че в гр. Банско има качествени инвестиции, а професионалният мениджмънт на обекта, от страна на FPI Hotels & Resorts, е гаранция за високото ниво на предлагания туристически продукт в него”, сподели след получаване на голямата награда за сайта на БХРА www.bhra-bg.eu г-н Гено Шилев, управител на СПА хотел „Св. Иван Рилски”, гр. Банско.

СПА хотел Св. Иван Рилски

FPI Hotels & Resorts

Разположен в подножието на Пирин планина, комплекс „Св. Иван Рилски” е построен на площ от 16 000 кв. м. и се състои от четиризвезден хотел и четири апартаментни къщи. СПА хотел „Св. Иван Рилски” разполага с 107 стаи, апартаменти и мезонети; лоби бар. Той предлага конферентен център с три конферентни зали, бизнес център и конферентен бар.

Ресторант „Модерато” е едно от малкото места в Банско, където се предлага европейска кухня със средиземноморски акцент, като специално място е обърнато на здравословните ястия. Механата на хотела разполага с 200 места, винарна и камина. СПА центърът предлага индивидуални уелнес програми, традиционни и съвременни СПА терапии, най-големият закрит басейн в гр. Банско с естествена светлина, оригинална турска баня, класическа сауна, парна баня, ледена стая, инфрачервена сауна и др.

Отвореният свят от услуги, луксозният продукт, високото качество на обслужване и индивидуалния подход с грижа към всеки гост превръщат СПА хотел „Св. Иван Рилски” в желано място за почивка и релакс.Каталог на всички регистрирани хотели по азбучен редКаталог на всички регистрирани ресторанти по азбучен ред
08.12.2018
БХРА връчи Годишните награди за професионални постижения в областта на хотелиерството, ресторантьорството и мениджмънта за 2018 година
29.09.2018
БХРА обяви най-добрите готвачи и сладкари за 2018 г.
26.09.2018
"Най-добър готвач на БХРА 2018" с излъчване "на живо"
25.09.2018
Най-добър готвач на БХРА за 2018 г. на 26-ти и 27-ми септември във Варна
09.07.2018
Българска система за четене на лични карти и паспорти в съответствие с GDPR регламента
19.04.2018
БХРА и Министерство на туризма подписаха Споразумение за партньорство
още новини 

карта на България
От картата, можете да видите списък на представителите в избраният регион от страната.
Никаква част от авторските текстове, снимките и информациите не могат да бъдат използвани без задължителното позоваване на www.bhra-bg.org и без разрешението на авторите
BHRA©. Sofia, Bulgaria
All rights reserved 1993 - 2011

Начало
 | Въпроси | Контакти
Powered by 
IP Publishing Platform by FIL Ltd.