Начало  |  Въпроси  |  Контакти   Български  |  English  |  Deutsch  |  Français  |  Русский  |  Chinese   |  España   
Начало
БХРА
устав
членство
състав на УС и КС
етичен кодекс
преференции за членовете на БХРА
регионални структури
годишни награди
Членове на БХРА
Асоциирани членове
Партньори
Туристически борси
Полезна информация
Нормативни документи касаещи туризма
Предстоящи събития
Промоции
Решения на УС на БХРА
Пресата за нас
Полезни връзки
Архив
Кандидатствай за работа в туризма
кандидати за работа
свободни работни места
Контакти

| Членство |

 
 
09.12.2009

“Мелиа Гранд Ермитаж” - най-добрият петзвезден ваканционен хотел в България за 2009 година

Мария Шишкова, директор „Маркетинг и продажби”: „Наградата на БХРА означава много за всички членове на екипа на „Сол Мелиа”, тя е признание за усилията, които полагаме”


„Искам да благодаря на БХРА от името на мениджмънта на „Мелиа Гранд Ермитаж” за изключителната чест, с която ни удостоиха, връчвайки ни тази престижна награда. Искам да благодаря и на всички гости на церемонията по връчване на 13-те Годишни награди на БХРА на 27 ноември т.г. в София, които бяха свидетели на този изключително вълнуващ за нас момент. Този успех не би бил възможен без усилията, упоритостта и ентусиазма на целия екип на „Мелиа Гранд Ермитаж”.

Наградата означава много за всички членове на екипа на „Сол Мелиа”, тя е признание за усилията, които полагаме и вдъхновение да продължим да ги полагаме все по-ожесточено, за да може “Мелиа Гранд Ермитаж” да продължи да бъде най-добрия петзвезден ваканционен хотел в България”, сподели специално за сайта на БХРА www.bhra-bg.org г-жа Мария Шишкова, директор „Маркетинг и продажби” на „Сол Мелиа България”. Защо този хотел спечели наградата на БХРА за 2009 година в категория „Петзвезден ваканционен хотел”?

Мелиа Гранд Ермитаж

Мелиа Гранд Ермитаж

„Мелиа Гранд Ермитаж”, част от веригата Sol Melia, е един от супер луксозните хотели на Черноморското крайбрежие, който комбинира прекрасно разположение заедно с удобства и съоръжения на световно ниво, включващи Level обслужване, разкошни спа процедури, фитнес и спортни програми в релаксираща атмосфера, множество конферентни зали с модерно оборудване.

Хотелът посреща гостите си на крачка от плажа, обгърнат от зеленина в един от най-добрите курорти на България – Златни пясъци. „Мелиа Гранд Ермитаж” предлага висок стандарт в своите 727 стаи и апартаменти. Президентският апартамент е разположен на 2 нива и предлага невероятна гледка към морето. Изгревите и залезите тук са истинско вълшебство. Всяка стая разполага със самостоятелен балкон с прекрасна гледка към морето, басейна или близкия парк и горските хълмове.

Конферентният блок на „Мелиа Гранд Ермитаж”, включващ 7 конферентни зали е създаден с единствената цел да удовлетворява потребностите на своите гости при организирането на конференции и бизнес срещи. Квалифицираният персонал гарантира не само перфектно обслужване за гостите, но и улеснява организацията на всяко специално събитие. На разположение на гостите е и перфектната кухня на ресторантите – основните „Ермитаж” и La Terraza, The Level Lounge, италианския – Al Dente.

Този великолепен хотел предлага всички модерни услуги и обслужване на Черноморското крайбрежие. Неговите просторни два басейна, зони за почивка и слънчеви бани са в пълна хармония с красивите стаи, ресторанти и барове. YHI SPA центърът приветства с разкош и обещание за едно незабравимо лично изживяване.Каталог на всички регистрирани хотели по азбучен редКаталог на всички регистрирани ресторанти по азбучен ред
08.12.2018
БХРА връчи Годишните награди за професионални постижения в областта на хотелиерството, ресторантьорството и мениджмънта за 2018 година
29.09.2018
БХРА обяви най-добрите готвачи и сладкари за 2018 г.
26.09.2018
"Най-добър готвач на БХРА 2018" с излъчване "на живо"
25.09.2018
Най-добър готвач на БХРА за 2018 г. на 26-ти и 27-ми септември във Варна
09.07.2018
Българска система за четене на лични карти и паспорти в съответствие с GDPR регламента
19.04.2018
БХРА и Министерство на туризма подписаха Споразумение за партньорство
още новини 

карта на България
От картата, можете да видите списък на представителите в избраният регион от страната.
Никаква част от авторските текстове, снимките и информациите не могат да бъдат използвани без задължителното позоваване на www.bhra-bg.org и без разрешението на авторите
BHRA©. Sofia, Bulgaria
All rights reserved 1993 - 2011

Начало
 | Въпроси | Контакти
Powered by 
IP Publishing Platform by FIL Ltd.