Начало  |  Въпроси  |  Контакти   Български  |  English  |  Deutsch  |  Français  |  Русский  |  Chinese   |  España   
Начало
БХРА
устав
членство
състав на УС и КС
етичен кодекс
преференции за членовете на БХРА
регионални структури
годишни награди
Членове на БХРА
Асоциирани членове
Партньори
Туристически борси
Полезна информация
Нормативни документи касаещи туризма
Предстоящи събития
Промоции
Решения на УС на БХРА
Пресата за нас
Полезни връзки
Архив
Кандидатствай за работа в туризма
кандидати за работа
свободни работни места
Контакти

| Членство |

 
 
09.03.2009

Нови програми по туризъм за ръководители и мениджъри в областта на хотелиерството и ресторантьорството

Предложение към членовете на БХРА за обучение в Сандански


Европейският мениджмънт център и Team4tourism предлагат за членове на БХРА новите програми по туризъм, предназначени за ръководители и мениджъри в областта на хотелиерството и ресторантьорството. Програмите включват интензивна подготовка на модулен принцип и акцентират върху теми, свързани с модерната стратегия, ориентирана към маркетинга и продажбите в хотелиерството, модерният маркетинг и Интернет като инструмент за успешни продажби, revenue management.

Програмата “Генерален мениджмънт в туризма” акцентира върху темите: хотелът на бъдещето, анализ на хотела и оптимизиране на дейността. Те се провеждат в две самостоятелни части: теоретичен модул в България и практическо посещение в Австрия, включвайки иновативен обмен на опит в туризма и хотелиерството. Подготовката на всички програми се води от висококвалифицирани австрийски преподаватели, активно практикуващи консултанти в сферата на туризма. Обучението включва разглеждане на казуси от всекидневната практика на хотелиерите и дискусии върху най-често срещани проблеми при управлението на хотела. Програмите са с осигурен квалифициран превод и завършват с тържествено дипломиране.

Първите обучения за членовете на БХРА ще се проведат в гр. Сандански в периода 19-23 март 2009 г.:

19–20 март 2009 г.
Маркетинг & продажби в хотелиерството – модерен маркетинг и нови канали за продажба. Такса участие - левовата равностойност на 295 евро (без ДДС).

20–21 март 2009 г.
Online продажби & Revenue Management – Интернет като инструмент за продажби. Такса участие - левовата равностойност на 295 евро (без ДДС).

Пакетната такса за обучение Маркетинг & продажби и Оnline продажби в периода 19-21 март 2009 г. е левовата равностойност 499 евро (без ДДС).

Програмата „Генерален мениджмънт в туризма” в периода 22–23 март 2009 г. включва темата „Оптимизираният хотел - оптимално планиране и използване на разходи, служители, обороти”. Такса участие - левовата равностойност на 450 евро (без ДДС).

Цените включват: преведени всички материали по темите; квалифициран превод по време на обучението; кафе паузи; работен обяд и сертификат.

Членовете на БХРА ползват отстъпка от 10 % от таксите за обучение в България.

Програмата включва посещение на термалния регион Щайермарк в Австрия на тема “Wellness & SPA и терми. Управление на дестинациите” в периода 25–27 май 2009 г. Такса участие за посещението в Австрия - левовата равностойност на 550 евро (без ДДС).

Цената включва: квалифициран превод по време на престоя в Австрия; организирани срещи и посещения на Wellness & SPA хотели и терми в термалния регион Щайермарк; културна програма; вътрешен транспорт; 2 нощувки в хотел четири звезди; закуски; обеди; вечери и сертификат.

Самолетните билети за посещението в Австрия се поемат от участниците в програмата, като Европейският мениджмънт център има ангажимента за закупуването им при най-добрите условия.

Пакетната цена за обучение по програма „Генерален мениджмънт в туризма” в гр. Сандански и посещение в Австрия е 790 евро (без ДДС).

Попълнените регистрационни форми можете да изпратите на: Европейски мениджмънт център, Камелия Калчева, директор „Програми”, ул. „Панайот Волов” 1, 1504 София, тел/факс: (+359 2) 843 57 55; 944 47 58, emc@emc-bg.org, www.emc-bg.org. За информация БХРА офис - тел: 02/987 65 86.

Регистрация за участие в програма „Генерален мениджър в туризма”

Регистрация за участие в програмиКаталог на всички регистрирани хотели по азбучен редКаталог на всички регистрирани ресторанти по азбучен ред
08.12.2018
БХРА връчи Годишните награди за професионални постижения в областта на хотелиерството, ресторантьорството и мениджмънта за 2018 година
29.09.2018
БХРА обяви най-добрите готвачи и сладкари за 2018 г.
26.09.2018
"Най-добър готвач на БХРА 2018" с излъчване "на живо"
25.09.2018
Най-добър готвач на БХРА за 2018 г. на 26-ти и 27-ми септември във Варна
09.07.2018
Българска система за четене на лични карти и паспорти в съответствие с GDPR регламента
19.04.2018
БХРА и Министерство на туризма подписаха Споразумение за партньорство
още новини 

карта на България
От картата, можете да видите списък на представителите в избраният регион от страната.
Никаква част от авторските текстове, снимките и информациите не могат да бъдат използвани без задължителното позоваване на www.bhra-bg.org и без разрешението на авторите
BHRA©. Sofia, Bulgaria
All rights reserved 1993 - 2011

Начало
 | Въпроси | Контакти
Powered by 
IP Publishing Platform by FIL Ltd.