Начало  |  Въпроси  |  Контакти   Български  |  English  |  Deutsch  |  Français  |  Русский  |  Chinese   |  España   
Начало
БХРА
устав
членство
състав на УС и КС
етичен кодекс
преференции за членовете на БХРА
регионални структури
годишни награди
Членове на БХРА
Асоциирани членове
Партньори
Туристически борси
Полезна информация
Нормативни документи касаещи туризма
Предстоящи събития
Промоции
Решения на УС на БХРА
Пресата за нас
Полезни връзки
Архив
Кандидатствай за работа в туризма
кандидати за работа
свободни работни места
Контакти

| Членство |

 
 
09.02.2009

Предстои XXVI Международна туристическа борса „Ваканция и СПА Експо” от 26 до 28 февруари 2009 г. в София

Покана към членовете на БХРА за участие на щанда на асоциацията и в съпътстващата програма на най-голямото изложение в туризма


От 26 до 28 февруари 2009 г. в НДК в София ще се проведе най-престижната борса в България - над 350 изложители от България и чужбина са заявили участие в XXVI издание на Международна туристическа борса „Ваканция и СПА Експо”. Сред международните участници в борсата са заявили участие Гърция, Турция, Испания, Кипър, Хърватска, Италия, Тайланд, Чехия, Великобритания, Австрия, Русия, Египет, Малта и Перу.

За първи път в борсата ще участват фирми от Португалия и Тунис, както и нови фирми от България. Най-много са фирмите, които ще представят Турция, Гърция и Италия. Признание за авторитета на „Ваканция и СПА Експо” и в чужбина е участието на Националните туристически организации от Гърция, Турция, Испания, Кипър, Австрия.

Представянето на Държавната агенция по туризъм е организирано на принципа на новото туристическо райониране на страната с участието на представители на отделните райони. Традиционно и активно е участието на най-големите неправителствени организации в българския туризъм: БАТА, АБТТА, БТК, БХРА, БААТ, РТА “Стара планина” и др. Положителна тенденция тази година е обединяването и по-комплексно представяне на туристическия продукт на отделните общини на “Ваканция и Спа” 2009.

Със самостоятелни щандове в борсата участват 26 общини. Над 10 са щандовете на медийните партньори, както и други медии: сп. „Одисей”, сп. “ХоРеМаг”, сп. „Туризъм и отдих”, сп.Tour.bg,Travel TV,Travel Magazine, в.“Сега” – Туризъм, сп.”The Explorer България”, сп.”Highlights”, сп. “Vagabond”.

По традиция „Ваканция и СПА Експо 2009” ще предложи на участниците и гостите интересна съпътстваща програма, която ще включва дискусии, срещи, представяния, презентации посветени на актуални пробеми от развитието на международния и вътрешен туризъм.

Тази година организаторът ПРИМ ЕКСПО е подготвил изненада за посетителите на XXVI издание на Международната туристическа борса „Ваканция и СПА Експо”: томболата 5 х 5 х 5 - „Пет въпроса, пет участника, пет награди”. Тези петима щастлививци, които отговорят кратко на пет въпроса, свързани с туризма и пуснат листовката в кутията на късмета, поставена на щанда на организатора на борсата – ПРИМ ЕКСПО (централно фоайе – щанд 0.1), ще се борят за пет чудесни пътувания и преживявания.

Наградите се осигуряват от известни членове на БХРА, които още веднъж доказват вниманието си към българските туристи и желанието си всички в туристическата гилдия заедно да подкрепят българския туризъм. В томболата 5 х 5 х 5 - „Пет въпроса, пет участника, пет награди” са включени:

Безплатен уикенд за двама в четиризвездния хотелски комплекс „Скалите” в Белоградчик

BHRA

Безплатен уикенд за двама в четиризвездния СПА хотел „Рич” във Велинград

BHRA

Безплатен уикенд за двама в тризвездния хотел „Жасмин” в София

BHRA

Два безплатни куверта за пиано-бара в петзвездния Гранд хотел „София” в София

BHRA

Два безплатни куверта за вечеря в ресторант „Модера” във Варна.

BHRA


Тегленето на томболата ще бъде на 28 февруари т.г. – събота, в 12.00 ч. на щанда на организатора на борсата – ПРИМ ЕКСПО (централно фоайе – щанд 0.1). Имената на наградените ще бъдат съобщени по Дарик Радио и TRAVEL TV и обявени на сайта на борсата www.holidayfair-sofia.com. Наградените посетители ще получат своите ваучери до 10 март т.г и ще могат да използват наградите си до края на 2008 година.Каталог на всички регистрирани хотели по азбучен редКаталог на всички регистрирани ресторанти по азбучен ред
08.12.2018
БХРА връчи Годишните награди за професионални постижения в областта на хотелиерството, ресторантьорството и мениджмънта за 2018 година
29.09.2018
БХРА обяви най-добрите готвачи и сладкари за 2018 г.
26.09.2018
"Най-добър готвач на БХРА 2018" с излъчване "на живо"
25.09.2018
Най-добър готвач на БХРА за 2018 г. на 26-ти и 27-ми септември във Варна
09.07.2018
Българска система за четене на лични карти и паспорти в съответствие с GDPR регламента
19.04.2018
БХРА и Министерство на туризма подписаха Споразумение за партньорство
още новини 

карта на България
От картата, можете да видите списък на представителите в избраният регион от страната.
Никаква част от авторските текстове, снимките и информациите не могат да бъдат използвани без задължителното позоваване на www.bhra-bg.org и без разрешението на авторите
BHRA©. Sofia, Bulgaria
All rights reserved 1993 - 2011

Начало
 | Въпроси | Контакти
Powered by 
IP Publishing Platform by FIL Ltd.