Начало  |  Въпроси  |  Контакти   Български  |  English  |  Deutsch  |  Français  |  Русский  |  Chinese   |  España   
Начало
БХРА
устав
членство
състав на УС и КС
етичен кодекс
преференции за членовете на БХРА
регионални структури
годишни награди
Членове на БХРА
Асоциирани членове
Партньори
Туристически борси
Полезна информация
Нормативни документи касаещи туризма
Предстоящи събития
Промоции
Решения на УС на БХРА
Пресата за нас
Полезни връзки
Архив
Кандидатствай за работа в туризма
кандидати за работа
свободни работни места
Контакти

| Членство |

 
 
18.09.2008

Седма годишна среща на Асоциация на българските туроператори и туристически агенти (АБТТА) в град Серес - Гърция

Над 100 български и гръцки фирми, представители на туроператорския бизнес и свързаната с туризма индустрия, ще вземат участие в инициативата


На 27 септември т.г. в гр. Серес - Гърция, ще бъде открита традиционната Седма годишна среща на членовете на Асоциация на българските туроператори и туристически агенти (АБТТА).

За първи път годишна среща на Асоциацията се провежда като международен форум, с подкрепата и участието на Министерство на туризма на Гърция, Гръцката национална асоциация на пътническите и туристически агенции и префектура Серес.

Инициативата за съвместна среща предизвика широк отзвук сред гръцката и българската бизнес общественост и се очаква около 100 български и гръцки фирми, представители на туроператорския бизнес и свързаната с туризма индустрия, да вземат участие в срещата.

От българска страна са поканени още Държавната агенция по туризъм (ДАТ), делегати от сродни професионални неправителствени организации, представители на Столична община, основни бизнес партньори на Асоциацията, съобщиха за сайта на БХРА www.bhra-bg.org, партньорите ни от АБТТА.

Обединяваща тема на работните заседания е професионалната, морална и етична отговорност на туроператорите и туристическите агенти като основен участник в туристическия пазар и критично звено между предлагането и търсенето на туристическия продукт.

Друга основна цел на срещата е повишаване информираността на неправителствените професионални туристически сдружения и местните общински администрации за практическите аспекти на европейската интеграция и стимулиране усвояването на богатите възможностите на оперативните програми на Европейските структурни фондове.

Официалната част на срещата ще приключи с гала вечеря, посветена на Световния ден на туризма и неговата роля за социалния, културен и икономически национален просперитет и развитието на успешни международни партньорства.Каталог на всички регистрирани хотели по азбучен редКаталог на всички регистрирани ресторанти по азбучен ред
08.12.2018
БХРА връчи Годишните награди за професионални постижения в областта на хотелиерството, ресторантьорството и мениджмънта за 2018 година
29.09.2018
БХРА обяви най-добрите готвачи и сладкари за 2018 г.
26.09.2018
"Най-добър готвач на БХРА 2018" с излъчване "на живо"
25.09.2018
Най-добър готвач на БХРА за 2018 г. на 26-ти и 27-ми септември във Варна
09.07.2018
Българска система за четене на лични карти и паспорти в съответствие с GDPR регламента
19.04.2018
БХРА и Министерство на туризма подписаха Споразумение за партньорство
още новини 

карта на България
От картата, можете да видите списък на представителите в избраният регион от страната.
Никаква част от авторските текстове, снимките и информациите не могат да бъдат използвани без задължителното позоваване на www.bhra-bg.org и без разрешението на авторите
BHRA©. Sofia, Bulgaria
All rights reserved 1993 - 2011

Начало
 | Въпроси | Контакти
Powered by 
IP Publishing Platform by FIL Ltd.