Начало  |  Въпроси  |  Контакти   Български  |  English  |  Deutsch  |  Français  |  Русский  |  Chinese   |  España   
Начало
БХРА
устав
членство
състав на УС и КС
етичен кодекс
преференции за членовете на БХРА
регионални структури
годишни награди
Членове на БХРА
Асоциирани членове
Партньори
Туристически борси
Полезна информация
Нормативни документи касаещи туризма
Предстоящи събития
Промоции
Решения на УС на БХРА
Пресата за нас
Полезни връзки
Архив
Кандидатствай за работа в туризма
кандидати за работа
свободни работни места
Контакти

| Членство |

 
 
07.07.2008

Сп. “Одисей” през юли - от Френска Полинезия през Дания до Евксиноград

Българската дестинация на списанието за месеца е Варна


За да се озовете в рая, не е задължително да напускате този свят. Раят на земята съществува. Той не само фигурира в георгафските атласи, но е и лесно достъпен – с лодка, която лети (на таитянски). Нещо повече, със собствените си очи са го видели Робърт Луис Стивънсън, Гоген, Марлон Брандо и много други. Ако държите да се убедите сами, “Одисей” ви предлага да си купите билет за Бора Бора, Френска Полинезия. А ако пожелаете да бъдете “Робинзон на 21 век” – където и да е по света, моля, открийте своя усамотен остров – от Бахамите до Сейшелите през Таити и Малдивите, който услужливи туристически агенции ще ви осигурят под наем.

Търсите ли по-активно изживяване – очаква ви сноуборд по подвижните дюни на Нов Южен Уелс. “Невероятно усещане! - твърди от страниците на списанието авторът Веско Петров – Единственият проблем е, че няма лифт, който да те върне обратно.” Друго е усещането, когато си в подножието на Чомолунгма/Сагармата/ Еверест. За своето поклоническо пътешествие до “Богинята майка на Вселената” разказва в броя и Герасим Величков.

В другия край на юлските предложения на “Одисей” са пътепис от една желана северна дестинация – Дания, убеждаващ ни, че няма нищо “гнило” в днешния й ден. Едно гостуване в най-емблематичния клуб в Лисабон, където се пее фадо. Едно докосване до музея “Мерихил” в северозападните американски щати, където могат да се видят короната и кралските регалии на кралица Мария де Единбург (същата, която ни е оставила за радост и наслада едно не по-малко романтично кътче край Балчик). И едни странствания на духа, родени от мечтата на художника Пол Гоген за пътуване към земите, непокварени от цивилизацията.

Българската дестинация на “Одисей” през юли е “Варна и около нея”. С разказ за града, за първите куроти на север от него, за Евксиноград, за Побитите камъни, за село Казашко, за делфинариума, за “Варненско лято”. И с предложенията на най-добрите хотели, ресторанти, СПА центрове за вашата лятна почивка или за един уикенд в края на сезона.

И в настоящия брой на сп. “Одисей” ще намерите талона, който увеличава шанса ви да спечелите екскурзия за двама до Тайланд.

BHRAКаталог на всички регистрирани хотели по азбучен редКаталог на всички регистрирани ресторанти по азбучен ред
08.12.2018
БХРА връчи Годишните награди за професионални постижения в областта на хотелиерството, ресторантьорството и мениджмънта за 2018 година
29.09.2018
БХРА обяви най-добрите готвачи и сладкари за 2018 г.
26.09.2018
"Най-добър готвач на БХРА 2018" с излъчване "на живо"
25.09.2018
Най-добър готвач на БХРА за 2018 г. на 26-ти и 27-ми септември във Варна
09.07.2018
Българска система за четене на лични карти и паспорти в съответствие с GDPR регламента
19.04.2018
БХРА и Министерство на туризма подписаха Споразумение за партньорство
още новини 

карта на България
От картата, можете да видите списък на представителите в избраният регион от страната.
Никаква част от авторските текстове, снимките и информациите не могат да бъдат използвани без задължителното позоваване на www.bhra-bg.org и без разрешението на авторите
BHRA©. Sofia, Bulgaria
All rights reserved 1993 - 2011

Начало
 | Въпроси | Контакти
Powered by 
IP Publishing Platform by FIL Ltd.