Начало  |  Въпроси  |  Контакти   Български  |  English  |  Deutsch  |  Français  |  Русский  |  Chinese   |  España   
Начало
БХРА
устав
членство
състав на УС и КС
етичен кодекс
преференции за членовете на БХРА
регионални структури
годишни награди
Членове на БХРА
Асоциирани членове
Партньори
Туристически борси
Полезна информация
Нормативни документи касаещи туризма
Предстоящи събития
Промоции
Решения на УС на БХРА
Пресата за нас
Полезни връзки
Архив
Кандидатствай за работа в туризма
кандидати за работа
свободни работни места
Контакти

| Членство |

 
 
29.02.2008

Международно признати експерти ще участват в конференцията „Екохотелът“ на HOREMAG

С какво екологичното управление може да бъде полезно на хотелиерите и може ли да намали техните разходи?


Що е екохотел? Каква е разликата между изграждането на екохотел и въвеждането на принципи за екологично менажиране? С какво екологичното управление може да бъде полезно на хотелиерите и може ли да намали техните разходи? Как се финансират екопроектите? Кои са мерките, които ще направят хотела по-екологичен?

Отговори на тези въпроси, както и на много други, ще получите по време на Международната конференция „Екохотелът“, която организира списание Hotels&Restaurants Magazine на 12 март от 10 ч. в столичния хотел Holiday Inn. Трима чужди експерти ще бъдат тук в помощ на българските хотелиери.

Юрген Зайдел, директор инженеринг, иновации и развитие в петзвездната хотелска верига Six Senses ще се спре на опита на компанията в съчетаването на екологичните изисквания и предоставянето на луксозни услуги, които привличат в хотелите на веригата най-високоплатежни гости. С хотелските си комплекси на Малдивите, в Тайланд, Виетнам, Дубай, Испания и др. Six Senses се наложи като марка за най-високо качество и единение с природата.

Известният американски експерт Лоурънс Хефлър ще разкрие кои са маркетинговите предимства на екологично менажираните хотели и кои са пътищата за привличане на повече клиенти. Хефлър е известен в САЩ като човека, който създаде името на брандове като Хилтън, Дисни, Американ Експрес и др. и който с маректинговите си проекти е извел напред много компании.

Проф. Фаусто Фаджиоли от Италия ще сподели опита си в изграждането и менажирането на селски екохотел, в привличането на нови клиенти и предоставянето на разнообразни услуги на гости с предпочитания към почивка в чиста природна среда. Участващите в конференцията български експерти ще очертаят стъпка по стъпка пътя от възникване на идеята за изграждане на екохотел или въвеждане на екологично менажиране в него до намиране на източници за финансиране, използване на съвременни технологии и сертифициране на хотела.

Сп. HOREMAG кани членовете на БХРА да научат повече за екохотела и поставят лично своите въпроси на едни от водещите чуждестранни експерти, които ще участват в конференцията „Екохотелът” в София.Каталог на всички регистрирани хотели по азбучен редКаталог на всички регистрирани ресторанти по азбучен ред
08.12.2018
БХРА връчи Годишните награди за професионални постижения в областта на хотелиерството, ресторантьорството и мениджмънта за 2018 година
29.09.2018
БХРА обяви най-добрите готвачи и сладкари за 2018 г.
26.09.2018
"Най-добър готвач на БХРА 2018" с излъчване "на живо"
25.09.2018
Най-добър готвач на БХРА за 2018 г. на 26-ти и 27-ми септември във Варна
09.07.2018
Българска система за четене на лични карти и паспорти в съответствие с GDPR регламента
19.04.2018
БХРА и Министерство на туризма подписаха Споразумение за партньорство
още новини 

карта на България
От картата, можете да видите списък на представителите в избраният регион от страната.
Никаква част от авторските текстове, снимките и информациите не могат да бъдат използвани без задължителното позоваване на www.bhra-bg.org и без разрешението на авторите
BHRA©. Sofia, Bulgaria
All rights reserved 1993 - 2011

Начало
 | Въпроси | Контакти
Powered by 
IP Publishing Platform by FIL Ltd.