Начало  |  Въпроси  |  Контакти   Български  |  English  |  Deutsch  |  Français  |  Русский  |  Chinese   |  España   
Начало
БХРА
устав
членство
състав на УС и КС
етичен кодекс
преференции за членовете на БХРА
регионални структури
годишни награди
Членове на БХРА
Асоциирани членове
Партньори
Туристически борси
Полезна информация
Нормативни документи касаещи туризма
Предстоящи събития
Промоции
Решения на УС на БХРА
Пресата за нас
Полезни връзки
Архив
Кандидатствай за работа в туризма
кандидати за работа
свободни работни места
Контакти

| Членство |

 
 
27.02.2008

БХРА с нова награда за принос и активно сътрудничество в туризма

Асоциацията получи специална статутка и грамота за дългогодишно и активно сътрудничество на юбилейната Международна туристическа борса „Ваканция & СПА”


На официалния коктейл послучай 25-та юбилейна Международна туристическа борса „Ваканция & СПА”, която се проведе от 21 до 23 февруари т.г. в НДК в София, БХРА получи още една престижна награда за своята работа в името на туристическия бизнес. Заедно с колегите си от ДАТ, БТК, БААТ, кк «Албена» и др., асоциацията беше отличена за дългогодишното си и активно сътрудничество с „Ваканция”.

Ваканция & СПА

Организаторите на борсата – екипът на ПРИМ ЕКСПО и лично неговият арт директор – г-жа Бисерка Огнянова поздравиха колегите си от браншовите организации за дългогодишната съвместна работа в името на популяризирането и развитието на българския туризъм. Специално изработената за юбилея на борсата статуетка и грамота получи за БХРА Благой Рагин, председател на асоцицията. Той благодари на екипа на ПРИМ ЕКСПО, който получи наградата на БХРА за миналата година за най-активен асоцииран член за съвместната дългогодишна работа и успешното партньорство.

Ваканция & СПА

От името на БХРА Бл. Рагин поздрави г-жа Б. Огнянова и екипа на организаторите на най-дългогодишната и престижна туристическа борса у нас послучай 25-годишния й юбилей и връчи грамотата на БХРА и BAHA за ползотворно сътрудничесто в балканския туризъм.

Ваканция & СПА

Заедно с БХРА на коктейла ПРИМ ЕКСПО награди и кк «Албена», член на асоциацията, асоциирания член РТА «Стара планина», асоциирания член - Сдружението на хотелиерите, ресторантьорите и туроператорите – гр. Сандански. Между наградените бяха и НДК, Съвет по туризъм – София, Дарик радио, верига сладкарници «Маркрит», «Царевград Търнов», много туристически агенции и др.

Ваканция & СПА

По традиция най-новият асоцииран член на БХРА – «Дентапрайм», първата швейцарска клиника за дентален туризъм у нас връчи наградата си за «Най-красива усмивка в туризма». Ваучерът на «Дентапрайм» спечели усмивката на г-жа Даниела Кокинова, – директор «Маркетинг и продажби» на „Балнеохотел Поморие” член на БХРА, носител на Годишната награда на асоциацията за за „Балнеохотел на 2007 година”.

Ваканция & СПА

В рамките на третата национална дискусия „Висшето образование по туризъм – много въпроси и малко отговори”, организирана от Нов български университет и ПРИМ ЕКСПО, която се провежда по време на борсата „Ваканция” беше награден и студент с отличен успех. Тази година това беше Йоана Няголова, студентка от Бакалавърска програма по „Мениджмънт на хотелиерството и ресторантьорството” на НБУ – Албена.Каталог на всички регистрирани хотели по азбучен редКаталог на всички регистрирани ресторанти по азбучен ред
08.12.2018
БХРА връчи Годишните награди за професионални постижения в областта на хотелиерството, ресторантьорството и мениджмънта за 2018 година
29.09.2018
БХРА обяви най-добрите готвачи и сладкари за 2018 г.
26.09.2018
"Най-добър готвач на БХРА 2018" с излъчване "на живо"
25.09.2018
Най-добър готвач на БХРА за 2018 г. на 26-ти и 27-ми септември във Варна
09.07.2018
Българска система за четене на лични карти и паспорти в съответствие с GDPR регламента
19.04.2018
БХРА и Министерство на туризма подписаха Споразумение за партньорство
още новини 

карта на България
От картата, можете да видите списък на представителите в избраният регион от страната.
Никаква част от авторските текстове, снимките и информациите не могат да бъдат използвани без задължителното позоваване на www.bhra-bg.org и без разрешението на авторите
BHRA©. Sofia, Bulgaria
All rights reserved 1993 - 2011

Начало
 | Въпроси | Контакти
Powered by 
IP Publishing Platform by FIL Ltd.