Начало  |  Въпроси  |  Контакти   Български  |  English  |  Deutsch  |  Français  |  Русский  |  Chinese   |  España   
Начало
БХРА
устав
членство
състав на УС и КС
етичен кодекс
преференции за членовете на БХРА
регионални структури
годишни награди
Членове на БХРА
Асоциирани членове
Партньори
Туристически борси
Полезна информация
Нормативни документи касаещи туризма
Предстоящи събития
Промоции
Решения на УС на БХРА
Пресата за нас
Полезни връзки
Архив
Кандидатствай за работа в туризма
кандидати за работа
свободни работни места
Контакти

| Членство |

 
 
05.02.2008

"БОРОВЕЦ РИЗОРТ ГРУП" ще участва със самостоятелен щанд на 25-та Международна юбилейна борса "Ваканция & СПА"

Хотели "Мура" и "Бреза", вилни селища "Ягода" и "Малина", дискотека „Бъз бар” и ресторант „Балкани” - с уникални предложения за зимата и лятото в кк "Боровец"


В състава на «БОРОВЕЦ РИЗОРТ ГРУП» влизат хотелите «Мура» и «Бреза», вилните селища «Ягода» и «Малина», дискотека «Бъз бар» и ресторант «Балкани», със своите търговски дружества «Вилни селища – Боровец» АД и «Мура – Боровец» АД. На предстоящата Международна борса «Ваканция» в НДК от 21 до 23 февруари т.г. «Боровец ризорт груп» ще има удоволствието да покани своите партньори и клиенти на преговори за договаряне на контингенти за сезон Зима 2008/2009.

Балкани Бъз бар

Клиентите познават и оценяват отличните възможности за почивка и практикуване на зимни спортове в най-стария български зимен курорт «Боровец». През изминалата 2007 г. в обновяването на хотелската база са инвестирани 2,5 млн. лева – реновирани са основно хотелите «Мура» и «Бреза», преобзаведени са вилите «Ягода» и «Малина», осигурена е Интернет-връзка във всяка вила «Ягода», а в останалите обекти са оборудвани интернет-клубове, открита е финландска сауна в хотел «Бреза».

Хотел «Мура» е разположен в самия център на Боровец, в непосредствена близост до станцията на кабинковия лифт. Разполага с 19 тройни и 47 двойни стаи. Всички стаи са с баня, телефон и телевизор, а част от тях и с тераси. Кариоке бар «Мура» е новост в хотела. Класическата романтика на планинския хотел в лоби бар «Мура» е съчетана умело с модерен дизайн и динамични цветове.

Мура

Хотел «Бреза» е място за любителите на интимната атмосфера и чара на българската градска къща от началото на миналия век. Стаите са уникални, напълно различни и изключително уютни (18 двойни, 5 единични и 1 тройна, 5 апартамента), обзаведени с вкус и фантазия. Хотелът предлага лоби бар с топъл и предразполагащ дизайн и ресторант с българска трдиционна кухня и камина, около която в приятна компания гостите могат да изпият чаша вино и да опитат специалитетите на майстор - готвача.

Бреза

На разположение на гостите през зимния сезон са ресторантите «Мура» и «Бреза». Изхранването е организирано на блок-маса. Допълнителните услуги, които хотелите предлагат, са: безплатен паркинг; интернет клуб, сауна, плащане с кредитни карти (всички, без Mastercard); възможност за организиране на планинска езда; възможност за организиране на транспорт; възможност за организиране на различни по трудност планински разходки и турове с лицензиран планински водач.

Вилно селище «Ягода» е особено подходящо за семейна почивка. Разполага с 40 финландски тип къщички. В тях се настаняват до 4 човека. Вилите разполагат с: просторна дневна с кът за сядане, TV, интернет, телефон, двойно или две единични легла; спалня с легла на два етажа (отделена със завеса); напълно оборудван с всичко необходимо кухненски бокс; баня. Десет от вилите разполагат със самостоятелна сауна.

Стримон Спа Клуб

Вилно селище «Малина» предлага 28 полски тип вили. Там могат да се настанят до 6 човека. Вилите са двуетажни и разполагат с две напълно самостоятелни спални на втория етаж (с двойно и две единични легла); дневна с мека мебел, TV и едно легло; напълно оборудвана кухня и баня. Храненето на туристите в ресторант «Ягода» през зимния сезон е организирано на блок-маса. Оригиналният и напълно нетрадиционен декор и уют във всички обекти на «Боровец ризорт груп» се дължи на най-голямата българска фирма за интериорен дизайн «Декора».

Малина

За удобство на клиентите от 8.30 до 17.00 ч. е осигурен ски бус до лифта гондола, а от 18 до 23.00 ч., по разписание, обявено на рецепцията, от паркинга на вилно селище «Ягода» се движи минибус до всички собствени заведения. Допълнителните услуги включват: безплатен паркинг и интернет във всяка вила «Ягода»; възможност за организиране на планинска езда; възможност за организиране на различни по трудност планински разходки и турове с лицензиран планински водач и др..

В състава на «БОРОВЕЦ РИЗОРТ ГРУП» влизат още и напълно обновените атрактивни заведения:

  • ресторант-чеверме „Балкани” (”Черния овен”) предлага традиционна балканска кухня и всяка вечер жива музика, разполага с 180 места;
  • Buzz Bar - най-посещавания нощен клуб в Боровец с DJ, парти до ранни зори. Клубът се намира на търговската улица, между хотелите „Рила” и „Самоков” и разполага с 300 места;
  • Караоке „Мура” с DJ предлага парти всяка вечер, намира се в хотел „Мура” и разполага със 100 места.

Основният контингент туристи за сезон зима 2007/2008 е английски, също така има и гости от Русия, Холандия, Белгия, Сърбия, Македония и България. През изминалата година «Боровец ризорт групп» се включи в инициативата на БХРА „България – рай за българите” с желанието българските туристи да станат приоритет за Боровец ризорт групп» от сезон Зима - Лято 2008/2009.

През изминалите няколко години, кк «Боровец» се превърна в изключително желано място за почивка и през лятото. Все повече туристи предпочитат да прекарат годишната си почивка сред прохладата на вековните рилски гори. Възможностите на «Боровец» и региона в тази насока са неизчерпаеми и все още недостатъчно разкрити пред широката публика. Тук може не просто да се почива на спокойствие сред красивата природа, но и да се спортува активно – във района на вилните селища са изградени игрища за волейбол, футбол на малки вратички, баскетболни кошове, а в непосредствена близост се намират и прекрасно поддържани тенис-кортове. Всичките обекти разполагат с велосипеди под наем и обособени детски кътове. «Боровец ризорт груп» може да организира и различни по продължителност и трудност преходи сред величествената природа на Рила планина – пеша, на велосипед, на кон или с джип.

Съществуват и много варианти за алтернативен туризъм – културен /посещения на Рилския манастир и околността/, лов, отосафари или риболов в бързи или спокойни води, рафтинг и каякинг, а възможностите на Рила за практикуване алпинизъм са добре познати на любителите на този спорт. От няколко години в района се разработват и еко-пътеки, запознаващи посетителите с растителното и животинското разнообразие на национален парк „Рила”.

Бъдещите инвестиционни планове на «БОРОВЕЦ РИЗОРТ ГРУП» включват от пролетта на 2008г. изграждане във вилните селища на СПА център и конферентна зала с всички удобства за провеждане на бизнес срещи, семинари, фирмени обучения и събития. През лятото 2008 г. се планира изграждането на открит басейн на вилни селища „Ягода и Малина”. В хотел „Мура” ще бъде изграден СПА център.

Предстои получаването на сертификати за качество ИСО на хотелите и заведенията, издадени от реномираната сертифицираща организация от Германия TUV. Целта е да се предоставят за в бъдеще още по-качествени услуги на многобройните гости и да се подобри координацията между отделните звена в хотелите и заведенията.Каталог на всички регистрирани хотели по азбучен редКаталог на всички регистрирани ресторанти по азбучен ред
08.12.2018
БХРА връчи Годишните награди за професионални постижения в областта на хотелиерството, ресторантьорството и мениджмънта за 2018 година
29.09.2018
БХРА обяви най-добрите готвачи и сладкари за 2018 г.
26.09.2018
"Най-добър готвач на БХРА 2018" с излъчване "на живо"
25.09.2018
Най-добър готвач на БХРА за 2018 г. на 26-ти и 27-ми септември във Варна
09.07.2018
Българска система за четене на лични карти и паспорти в съответствие с GDPR регламента
19.04.2018
БХРА и Министерство на туризма подписаха Споразумение за партньорство
още новини 

карта на България
От картата, можете да видите списък на представителите в избраният регион от страната.
Никаква част от авторските текстове, снимките и информациите не могат да бъдат използвани без задължителното позоваване на www.bhra-bg.org и без разрешението на авторите
BHRA©. Sofia, Bulgaria
All rights reserved 1993 - 2011

Начало
 | Въпроси | Контакти
Powered by 
IP Publishing Platform by FIL Ltd.