Начало  |  Въпроси  |  Контакти   Български  |  English  |  Deutsch  |  Français  |  Русский  |  Chinese   |  España   
Начало
БХРА
устав
членство
състав на УС и КС
етичен кодекс
преференции за членовете на БХРА
регионални структури
годишни награди
Членове на БХРА
Асоциирани членове
Партньори
Туристически борси
Полезна информация
Нормативни документи касаещи туризма
Предстоящи събития
Промоции
Решения на УС на БХРА
Пресата за нас
Полезни връзки
Архив
Кандидатствай за работа в туризма
кандидати за работа
свободни работни места
Контакти

| Членство |

 
 
17.01.2008

Екипът на ПРИМ ЕКСПО, асоцииран член на БХРА очаква участниците в 25-то юбилейно издание на ВАКАНЦИЯ & СПА ЕКСПО

От 21 до 23 февруари т.г. в НДК ще се проведе най-дългогодишната и престижна международна туристическа борса


ВАКАНЦИЯ

Началото е през 1983 г., като панаир на туризма в Златни пясъци, по-късно в Двореца на спорта във Варна и от 1992 година, неизменно в Националния дворец на културата – София с новото си име “ВАКАНЦИЯ“. ПРИМ ЕКСПО – организатор на изложението в последните години прибави към профила на ВАКАНЦИЯ и актуалният СПА туризъм. Днес историята на най-престижното туристическо изложение може да се представи с три кратки, но достатъчно красноречиви изречения: 25 години туристическо изложение “ВАКАНЦИЯ” в България. 25 години в подкрепа на туризма в България. 25 години утвърждаване на дестинация България.

През годините ВАКАНЦИЯ & СПА ЕКСПО се изгради като успешна, професионална борса на туристическия бизнес с национално и международно участие. Възходящата тенденция на увеличаване на туристическия поток, както при пътуванията в чужбина, така и при посещенията на чужди туристи в България, направи все по-голям интереса към пряко участие в изложението.

През 2008 г. изложението ще приеме участници от 20 страни, някои от тях за първи път - Холандия, Обединени арабски емирства /Дубай/, Чехия, Русия, Индия. Представително е участието на Министерствата на туризма от Гърция, Турция, Македония, Националните бордове по туризъм на Австрия, Испания, много фирми от Италия, Египет, Тайланд, Малта, Великобритания, Кипър, Германия, Полша, Тунис.

Профилът на участниците се разширява със всяка изминала година. Като туристическа дестинация България се представя мощно със стотици туроператори, агенции, браншови организации, общини, хотелски комплекси, балнеологични и спа центрове, транспортни организации, профилирани учебни заведения, фирми за спеиализиран софтуер, Спа и фитнес оборудване. С неизменното съдействие и сътрудничество на Държавната агенция по туризъм се представят туристически информационни центрове от цялата страна.

В борсата се представят и много български хотели, някои от които разполагат с нови СПА центрове и оздравителни комплекси, разработващи нови сектори в туризма. Потвърждение за това дава все по-големия интерес на инвеститорите към този тип хотели у нас. Многообразието от Спа е голямо – клубни СПА центрове, медицински спа центрове, Спа казина и много други. Значителна площ се заема от фирми, предлагащи нови съоръжения, продукти и технологии за Спа и уелнес оборудване. Не са малко и чуждестранните хотели и курорти показващи възможността за работа както с туристически агенции, така и с крайни клиенти.

Туристическата борса ще бъде домакин на интересни прояви в рамките на богата съпътстваща програма. Със свои дискусии, презентации и семинари ще се представят отново БАТА, БХРА, БТК, БААТ, Нов български университет и др. Ще бъде презентирана кампанията “Изберете българските символи“, оранизирана от БАБТИ в сътрудничество с в. „Дневен Труд”, ще се проведат томболи с награди за участници в кампанията. Интересно събитие подготвя Травел ТВ по повод стартиралата наскоро кампания ”България - рай и за българите.”

ВАКАНЦИЯ & СПА ЕКСПО се превърна в полезно, значимо и необходимо събитие в календара на туристическия бранш в България. Участието в изложението е една от добрите възможности за създаване на успешен бизнес, за установяване на бизнес контакти с бъдещи клиенти и партньори, утвърждаване на собствения имидж.

ПРИМ ЕКСПО - организатор и собственик на марката ВАКАНЦИЯ & СПА ЕКСПО, асоциран член на БХРА е агенция, ориентирана към работа с корпоративни клиенти в сферата на дизайна и рекламата. Екипът в голямата си част професионалисти в областта на пространствения и графичен дизайн, е амбициран максимално да задоволява изискванията на своите клиенти, да създава интелигентни, нестандатни и атрактивни проекти, както за участниците, така и за успешната визия на цялото изложение.

ПРИМ ЕКСПО си поставя отговорни цели при реализацията на всяко изложение. Доверието и професионализма са в основата на нашия подход. Стремим се да покажем най-доброто за страната ни – образ на една модерна България, с богато културно-историческо наследство, красива природа и модерна хотелска база. ПРИМ ЕКСПО работи в партньорство със Софийската търговско-промишлена камара, Столична община, НДК, творческите съюзи в България, браншовите организации от туризма.

Екипът на ПРИМ ЕКСПО пожелава на всички участници в 25-то юбилейно издание на ВАКАНЦИЯ & СПА ЕКСПО, на всички членове на БХРА от цялата страна, на най-дългогодишните участници в борсата - емоционално преживяване и професионален успех.Каталог на всички регистрирани хотели по азбучен редКаталог на всички регистрирани ресторанти по азбучен ред
08.12.2018
БХРА връчи Годишните награди за професионални постижения в областта на хотелиерството, ресторантьорството и мениджмънта за 2018 година
29.09.2018
БХРА обяви най-добрите готвачи и сладкари за 2018 г.
26.09.2018
"Най-добър готвач на БХРА 2018" с излъчване "на живо"
25.09.2018
Най-добър готвач на БХРА за 2018 г. на 26-ти и 27-ми септември във Варна
09.07.2018
Българска система за четене на лични карти и паспорти в съответствие с GDPR регламента
19.04.2018
БХРА и Министерство на туризма подписаха Споразумение за партньорство
още новини 

карта на България
От картата, можете да видите списък на представителите в избраният регион от страната.
Никаква част от авторските текстове, снимките и информациите не могат да бъдат използвани без задължителното позоваване на www.bhra-bg.org и без разрешението на авторите
BHRA©. Sofia, Bulgaria
All rights reserved 1993 - 2011

Начало
 | Въпроси | Контакти
Powered by 
IP Publishing Platform by FIL Ltd.